Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként hogy valljak férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogy valljak férfinak szerelmet? Komoly válaszok érdekelnek csak

Figyelt kérdés
2017. aug. 24. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanúgy, mint ahogyan a férfi tenné. Elvégre ugyanahhoz a fajhoz tartozunk, ugyanúgy van mindkét nemhez tartozó embereknek szájuk, nem kell ezt túlagyalni. Elmondod neki, amit érzel, ő meg majd reagál rá valamit. Megmondod neki, hogy egy ideje már többet érzel iránta, vonzódsz hozzá, szeretsz a társaságában lenni, szereted, ha megérint stb.
2017. aug. 24. 17:15
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Miért hozod fel tárgyi alapként, hogy nő vagy? :D A nők nem vallhatnak szerelmet csak azért, mert ők nők? :D Nem értem ezt. Bár egy nő nem tesz fel egy ilyen kérdést. Inkább úgy fogalmazhattál volna, hogy "Lányként hogy valljak szerelmet"?. Komoly választ csak komoly kérdésre lehet adni, ne haragudj.
2017. aug. 24. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Szerelmet soha ne vallj, ez alapszabály. Éreztetheted ezer és egy módon, de kimondani ezt úgy hogy "szerelmes vagyok beléd", azt nem szabad. Ha a férfi mondja neked hogy szeretlek, akkor válaszolhatod hogy "én is szeretlek", de előre te ne mondjad...
2017. aug. 24. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Menjetek el inni, rúgj be, vitesd magad haza a pasival, valahogy így:

https://www.youtube.com/watch?v=zrJ8igffUig

2017. aug. 24. 18:40
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Miért akarsz szerelmet vallani?

Most komolyan: ha bejössz neki, és érezteted, hogy ő is neked: lépni fog.

HA nem jössz be neki, bár érezteted, hogy bejön neked: akkor sem fog lépni, ha megmondod, hogy szerelmes vagy belé..

Szóval semmi értelme szerelmet vallani, mert az nem változtat a másik érzésein, ha nincsenek.

Bár sok konkrétumot sem kaptunk, hogy érdemeleges választ kapj, de az általános az ez.

N

2017. aug. 24. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem aki úgy van vele, hogy nem vallja be, lásd a korábbi hozzászólókat, simán csak gyáva, retteg tőle, hogy koppan. Mondd meg neki egyszerűen és kész.
2017. aug. 25. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os

Naná, hogy rettegek az ilyentől. Ez így van.

Egy ilyennel odaállni - pláne a kiszemelted elé-, ahhoz rettenetesen nagy bátorság kell.

De abban viszont nincs igazad, hogy ez az egyetlen érvem, hogy MIÉRT NEM érdemes ezt csak úgy:

- milyen reakciókat lát a másikon? érdekli, nem érdekli? Csak kapott eddig is valami visszajelzést. Ez is mérvadó,ha pl úgy érezném, a másik is belém esett, akkor

tudtára hoznám én is ( de nem így, hogy szerelmes vagyok, hanem finomabban fejezném ki magam, ugyanis egy általában a másiknak is ijesztő egyszerre és elsőre)

-Milyen rendszeresen találkoznak? Munkatársak?

Csak mert utána elég kellemetlen lesz minden nap találkozni és elviselni, hogy ott van..

- Miért nem flörtölsz inkább?

Miért nem elég, ha tudatod vele, hogy mennyire tetszik neked? Megsúgom sokszor hatásosabb és jobban piszkálod a gondolatait, mint amikor ajtóstul rontasz a házba és kitárod a kis szíved. ( Nem, nem csak én mondom ezt, hanem pszichológi tanulmányok során is kimutatták már ezt, mind nőknél, mind férfiaknál.)

Szóval ismét köszi az agyhalottaknak az instant lepontozást, remélem a való életben is csak ennyi agyi szinttel rendelkező egyén van, mint itt, mert akkor nem lesz nehéz dolgom boldogulni az életben. :)

2017. aug. 25. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

U.I:

Vagy egyáltalán, már kapcsolatban vannak, és úgy akar szerelmet vallani?

Csak mert nagyon nem mindegy, hogy Pepe tetszik a munkahelyedről, akivel napi 10 percet beszélgetsz, vagy a 2 hónapja vele kapcsolatban lévő Ferinek akar színt vallani, netán Istvánnak, akivel a feleségét csalja.

Valóban, miért nem állsz csak oda és mondod meg, ez minden esetben így kell, nincs köztük semmi különbség. :)

2017. aug. 25. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is amondó vagyok nőként,hogy nem muszáj rögtön kiadnod magad,de nem is tanácsos.Ha már egyértelműen bejöttök egymásnak,akkor nála a labda.Tök mindegy,hogy meghív-e egy italra vagy kettesben kávézni.Ha ezeket meglépi,akkor vagy tuti befutó.Ugye senki nem iszogat vagy bájcseveg olyan nővel,aki nem jön be neki.Aztán meg pár randin túl sem biztos semmi,de a randi az már elárulja,hogy érdekled.
2017. aug. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!