Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltkarcsú nőként miért tetszem egy ilyen férfinak?
A pasinak a gyúrás a mindene, tudtommal minden délután edzőteremben, és az a célja hogy ne legyen rajta egy gramm zsír se. Mindig próbálkoznak nála az ilyen-olyan salátáslányok, meg fitness modellnek kinéző bombanők, de mindig elutasítja őket, mondván, már van kiszemeltje. Munkatársak és barátok vagyunk, és ezeket ő mondta el, majd közölte, hogy engem szeretne megkapni. Ezzel az a legnagyobb probléma, hogy 2 éve boldog párkapcsolatban élek, és eszembe sem jutna félrelökni a páromat senki miatt. Viszont ami érdekes, hogy miért pont én? :D
24N
Mert
1; nem minden a testalkat
2; más a vézna "salátás", és más a nőies vékony
Esetleg telkarcsú.
Hamarabb értem hozzá a küldéshez...
"és ezeket ő mondta el, majd közölte, hogy engem szeretne megkapni"
Na szóval van az a mondás hogy messziről jött ember azt mond amit akar.
Láttad mikor ezek a lányok bepróbálkoztak nála? Nah mindegy...
Ezeket a teltkarcsú és kövér nőkről szóló sztereptípiákat soha sem értettem. Az én önbecsülésem rendben van teljesen. Sokakna bejövök, de azt még nem tapasztaltam, hogy ebből a kategóriából is tetszhetek valakinek, ezért is mertem elkezdeni barátkozni jobban vele.
Kedves #6: szerintem fogalmad sincs, hogy milyen beszélgetés zajlott le kettőnk között, amikor ezt elmondta, úgyhogy az ilyesféle rossz ízű hozzászólásaidat mellőzd, kérlek. Egy egyszerű véleményre lettem volna kíváncs, ha neked nincs ilyened, ne válaszolj. Jó barátságban vagyunk egymással, tehát hiszek neki.
Panaszkodok, mert én teljes mértékbem barátként tekintek rá, és zavar, hogy ő ezt nem így fogja fel, és nem szeretném, ha rámenne a barátságunk.
Dicsekszem, mert imponál, hogy tetszem valakinek (mert melyik az a nő, akinek nem impinálna), ráadásul ez a valaki olyan, akihez hasonló embernek még nem voltam vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!