Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak miért jönnek be a vékony nők?
Nem értem.
Nem azt mondom,hogy a vékony nők csúnyák,de nem valami formásak,legalábbis én egy vékony nőre nem gerjednék be.
Ilyenre gondolok.
Oké,hogy nincs kint a bordája,de elég vékony.
Miért jó ez a nulla mell-nulla fenék-nulla csípő kombó?
Nem azt mondom,hogy egy szilikoncica jobb,de ha nőről van szó,akkor inkább legyen húsosabb. Például Kelly Brook,Valkó Eszter,Peller Mariann,Jennifer Lopez,Mariah Carey stb.
21/f
Tán baj?
Hidd el, jobban örülnék ha lenne mellem meg fenekem, de nincs és mégis van akinek tetszek.
Mert tudod, nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik.
Ha te ezt nem vagy képes felfogni, akkor "odafent elég gyenge lehetsz.
Én a nőiesen telt nőkre szavazok. Akiknek van csípőjük, nagyobb popsijuk van. Az ilyen vékony törékeny nők nekem túl éretlennek tűnnek. Mint egy zöld banán :D hehe . Szexuálisan nem mozgatnak meg, max csak arra vagyok irigy hogy rajtuk minden ruha jól áll.
21/L/L
A szépségkirálynőket a zsűri választja, ott a szépségnek már kis jelentősége van, beszédkészség, politikai korrektség, egyéb tényezők alapján döntenek.
Az instagramon látszik leginkább a "valódi" férfiaknak mi tetszik. Az pedig a vékony, homokóra testalkat, vagy az átlagosabb, de nagy mellel, széles csípővel, nagy popsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!