Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 és fél hete szakítottunk a barátnőmmel és úgy érzem magam hogy nincs már úgy életkedvem semmihez mint mikor korábban már semmit se csinálok olyan kedvel mint kéne egyszerűen mindig ő van a fejemben a legrosszabb este és reggel de legfőképp reggel mikor fel kellek és az az első gondolatom hogy már nincs velem és már nem fekszik mellettem és már nem fog be jönni azon az ajtón és forgolódok jobbra balra de minden reggel ugyan az az érzés és tudom hogy majd jön jobb meg minden ilyen szöveg de 2 és fél évig voltunk együtt több mint 700 nap nem olyan könnyű el feledni és mindig azon agyalok mindig mit csinálhat és nem akarom hogy más érintse más fogja legfőképp nem is eszem ha enni akarnék rá gondolok és el megy az étvágyam főleg mikor jönnek a hétvégék és már nem mehetek hozzá nem várhatom legrosszabb szerintetek mit tegyek ? 20 f .
2017. szept. 14. 11:23
 1/5 anonim válasza:
Én is így voltam. Keress minél hamarabb másik csajt, szórakozz, menj kocsmázni a haverokkal, ne kezdjél depizni mert nem éri meg. Majd az idő mindent kigyógyít!
2017. szept. 14. 12:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ezen az állapoton átesünk egy páran rövid földi életünk során.

Nagy könyv szerinti a szituáció, szereted még és nehéz elengedni. Most még szenvedsz, de hidd el az idő minden sebet begyógyít. Menj el a barátokkal szórakozni, vagy keress bármi olyan elfoglaltságot ami leköti a figyelmedet és amikor már meg tudod magad rázni, leporolod a fájdalmaidat, akkor majd megtalálod a következő szerelmedet.

2017. szept. 14. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenki átesik ezen.

Fú de te tényleg szeretted ezt a csajt, mi történt mi nem működött?

2017. szept. 14. 15:18
 4/5 A kérdező kommentje:
nyáron el ment dolgozni aztán keveset tudtunk ez végett együtt lenni szinte egész nyáron 10 szer voltam vele aztán mivel nem látott sokáig el múlt benne valami :)
2017. szept. 14. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:

és tudom hogy ha nem megy el nyáron dolgozni akkor még mindig együtt vagyunk mert szinte egész nyarat vele lettem volna:)

a legrosszabb hogy én még mindig szeretem és az érzéseim nem változtak .

2017. szept. 14. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!