Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, lányok, szoktatok flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, szoktatok flörtölni, ha van párotok?

Figyelt kérdés
Nők, lányok, szoktatok flörtölni, ha van párotok? Ha igen, miért? Kifelé Kacsintgattok a jelenlegi kapcsolatból, vagy egyéb oka van? Visszafogottabb nők is flörtölnek kapcsolatban?

2017. szept. 13. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Visszafogott anyaszomoríto rib... Ő angyalka. Az ba.... Bi...bizony.
2017. szept. 13. 15:21
 12/17 A kérdező kommentje:
9# De röhögök:DDDDDDDD Állat:DDDDD
2017. szept. 13. 15:26
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

Igazából még sosem flörtöltem :/ Bénán hangzik,de a jelenlegi párom tanított meg rá hogyan ne dadogjak emberek közelében :D Rajta kívül minden fiútól tartok kicsit :(

18/L

2017. szept. 13. 16:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőm simán benne van visszafogott flörtölésben (nem az én jelenlétemben), egyszerűen azért, mert jól esik neki a figyelem és jót tesz az egójának. És én is megengedek magamnak ennyit. Ezt már az elején megbeszéltük, természetesnek vesszük, nincs belőle féltékenykedés. Ha érett vagy, ismered magad, a párodat és a kapcsolatodat, akkor nincs értelme így ráparázni a flörtölésre.
2017. szept. 13. 16:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szoktam. De visszafogottan. Ès csak akkor ha a fèrfi kezdi. Abban az esetben valami humorosat visszavágok. Ez tetszeni szokott nekik. De semmi több. Szebbè teszi a napot. Sosem csaltam meg a páromat.
2017. szept. 13. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Előfordul néha, inkább "véletlenül", vagy mert a pasi próbál velem flörtölni. Sok a fiú barát, meg párom haverjaival is jóban vagyok. Néha egy-két flörtölés szerű vagy annak tűnő megjegyzés vagy ilyesmi becsúszik. Szerintem nincs ezzel baj. Nyilván tudja mindenki, hogy van párom, tehát esélytelen, hogy bármi is legyen közöttünk. Mondjuk visszafogottnak nem mondanám magam.
2017. szept. 13. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:)
2017. szept. 13. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!