Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok mással flörtölni, ha van párotok? Milyen messzire mentek el, ha igen?
A barátom szerint a flört nem megcsalás, és még ő biztat engem, hogy na, flörtöljek másokkal, mert attól csak nő az önbizalmam.
Ennek ellenére amit csinálok, nem nevezhető flörtölésnek, mert csak ismerősökkel, barátokkal (van köztük szingli, barátnős, menyasszonyos, mindenféle), poénból beszólogatunk egymásnak, amit egyes körökben akár flörtnek is nevezhetnének, de a mi szemünkben csak hülyülés. Különben mindig én is megmondom azoknak, akik ismerkednének, hogy foglalt vagyok, és barátkozáson túl nem megyek.
21/l
Maximum szemezés, mosoly utcán idegen pasikkal, de csak ha ő kezdeményez és jó kedvem van.
19L
Nem. Igazság szerint azt se tudom hogy kell.... ha megpróbálnám kb Ross lennék a jóbarátokból női változatban, úgyhogy nem is kísérletezek vele:D
Meg nem is vágyom rá.
Amúgy én azt pl már soknak tartom ha fizikai kontaktus történik... Ha egy csaj pl megsimogatja a férjem karját miközben beszél vele (munka közben). Ilyen nem is egyszer fordult elő vele. Az ilyet, aki hozzá ér, azt már felrúgnám. Amíg csak nevetgél, meg beszélget vele, szemeznek addig nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!