Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, lányok, szoktatok flörtöl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok, szoktatok flörtölni, ha van párotok?

Figyelt kérdés
Nők, lányok, szoktatok flörtölni, ha van párotok? Ha igen, miért? Kifelé Kacsintgattok a jelenlegi kapcsolatból, vagy egyéb oka van? Visszafogottabb nők is flörtölnek kapcsolatban?

2017. szept. 13. 13:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Nem, csak azt és annyit beszélek az emberekkel, amennyit muszáj. Udvarias vagyok és semmi több.

- "visszafogottabb" 23/L

2017. szept. 13. 13:38
 2/17 Sunshinedoll ***** válasza:
65%

Nem igazán.

Alig van olyan pasi, akivel 3 mondatnál többet akarok beszélni, nemhogy flörtöljek velük.

2017. szept. 13. 13:53
 3/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem, nem szokásom.megnézem a jó férfiakat, de nem flörtölök velük pedig megtehetném
2017. szept. 13. 13:57
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
Megnézem a férfiakat, de nem flörtölök egyikkel sem
2017. szept. 13. 13:59
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor csak a "visszafogott,, nővéremnek jó tulajdonsága még 28 évesen is... 2 éve van egy rendes barátja, de még mindig belemegy flörtölésbe, ha a srác nincs vele. Elmentem, segítettem neki bútort venni és az egyik eladóval is simán leállt, én pedig .le riherongyoztam a parkolóba Félig viccesen, hogy ne sértődjön vérig, persze egy hete nem szól hozzám.. . Ilyen ember vagyok. Ami a szívemen a számon. Férfi aggyal gondolkodva csesztem le.
2017. szept. 13. 14:13
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Mi volt az a flort az eladoval? Poenkodni szoktam, de nem random sracokkal, inkabb a haveri korben ha elmegyunk szorakozni, de altalaban a parom is ott van. Kivulallo szemevel akar flort is lehetne, ha valaki nem tudja, hogy nincs mogotte semmi.
2017. szept. 13. 14:25
 7/17 A kérdező kommentje:
Kisportolt srác volt. Nővérem meg a kérdései után egyből jött azzal, hogy pont ilyen jóképű, edzett edzőpartner kellene neki a terembe, mert nincs olyan férfi, aki lemenne vele edzeni, mind nyuszi. Srác mondta, hogy ő nem edző és a barátnője nem örülne neki. De ő csak húzta az agyát, hogy csak edzésről lenne szó, aztán ki tudja. De ránézésre nem mondanád meg róla, hogy képes ilyenekbe belemenni. Visszafogottan öltözködik, pedig marha jól néz ki.
2017. szept. 13. 14:43
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

Én akkor se flörtölök, ha szingli vagyok, mert félek. XD

26N

2017. szept. 13. 14:50
 9/17 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező, te tényleg ennyire hülye vagy?

Ezen az oldalon ilyet kérdezni? :D

Egyértelmű, hogy soha nem szoktak, itt mindenki tökéletes párkapcsolatban él, aminél már csak ők maguk tökéletesebek.

Szánalmas de nyugi, ment mindenkinek a piros.

2017. szept. 13. 14:55
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Én még szexbe is belemegyek, akkor is ha van kapcsolatom.És visszafogott vagyok.Hogy függ össze a kettő?

24/L

2017. szept. 13. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!