Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha megőrülök hogy nincsen nőm?
Sok dolgom lenne és kellene csinálnom, de folyamatosan csak nőt keresek.
Nem is az a baj, hogy nincs, hanem hogy gyengének érzem magam emiatt. Egész napokat csak keresgélek. Ha mindazt az időt értelmes dologra fordítanám, nem érezném magam olyan rosszul. Ez olyan mint egy ördögi kör...
De annyira vágyom rá, hogy hihetetlen.

Már bocsi, de 22 évesen úgy sírsz itt, mintha már 88 lennél, aki maholnap mindjárt meghal.
Ne legyél már ennyire befásult és ne akarj már ennyire görcsösen magadnak párt.
22 évesen miért nem a bulizáson és a céljaid elérésén jár az eszed? Van már rendes állásod? Van lakásod?
Minden célodat elérted már, amit kitűztél?
Ezért mondtam, hogy foglalkozz önismerettel, hogy ne így viselkedj, ahogy most itt.
Ha meg pofára estél, akkor nem feladni kéne, hanem taktikát váltani és addig menni és menni tovább, míg eléred a célodat!!!
A célom megtapasztalni milyen érzés, amikor valaki képes őszintén szeretni.
De hagyjuk. Mindegy, menjetek aludni inkább.
Én is keresgéltem a neten. "Fény"koromban volt, hogy négy oldalon is regisztrálva voltam.
De leálltam róla.
A netes kereséssel nekem az volt a gondom, hogy aki nekem bejött volna annak én nem kellettem, akinek meg én kellettem volna?...(pedig szerintem nem raktam magasra a "lécet", csak ...átlagosan)
Nem hozzám való volt (átlagos-sportos testalkatú voltam/vagyok, de olyan cukrász nő jelentkezett be akiről olyan kép volt feltéve, hogy a kétszárnyú ajtó tele volt vele! :-( ). Tisztességesen, moderáltan de tudtára adtam, hogy én másra gondoltam...
De sikerűt!
A párommal egy kollégám hozott össze...a munkahelyen:-)
Négy éve vagyunk együtt, azóta meg ajándékozott egy kisfiúval is :-)
Nincsenek véletlenek! Bízd magadat a jó sorsodra, gondviselésre, Istenre (kinek mi tetszik).
Ne görcsölj rá ennyire! Annál rosszabb! :-)
Ahogy a NAGY KÖNYV mondja: "Legyen meg a Te akaratod!"
Eljön az igazi.
Igazad van. Lehet az egész internetet ki kellene irtani az életemből.
Köszönöm a válaszod!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!