Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha megőrülök hogy nincsen nőm?
Sok dolgom lenne és kellene csinálnom, de folyamatosan csak nőt keresek.
Nem is az a baj, hogy nincs, hanem hogy gyengének érzem magam emiatt. Egész napokat csak keresgélek. Ha mindazt az időt értelmes dologra fordítanám, nem érezném magam olyan rosszul. Ez olyan mint egy ördögi kör...
De annyira vágyom rá, hogy hihetetlen.

A 2-es válaszolónak meg üzzeném, hogy ember ne mond, hogy neked nincs gondod.
És nehogy már egy nő gondja gond legyen neked, mert elég szomorú ezt így olvasni, hogy van valakid és gondja van, akkor az már nem kell...ha egyiknek vagy másiknak gondja van és az a gond egy férfinek sok, akkor annak nőnek tiplizni kell attól a férfitól. Mi az hogy az én gondot generálok egy férfinek. Jobban jártál volna ha hallgattál volna kedves 2-es. Még ilyet?!
Én meg épp ezt mondom, hogy nekem egy nő a megoldás lenne a gondjaimra.
Nem érdekelne ha több apróbb gondot generálna. Nekem megérné az árat.:)

"Én meg épp ezt mondom, hogy nekem egy nő a megoldás lenne a gondjaimra. "
És mi olyan hűű de nagy gondjaid vannak, amit csak egy nő tud megoldani?
Oké, szexelni magaddal nem tudsz, oké.
Gyereket csinálni se tudsz magadnak, oké.
Megcsókolni és rendesen átölelni magadat se tudod, oké.
Egyébiránt meg a nő nem szemetesláda, hogy ő oldja meg a te problémáidat. Oldd meg magad! Ne más oldja már meg helyetted a te problémáidat!

Szeretet, csók, ölelés, szex. Ezek pont azok, amikre vágynék és igen, csak egy nő képes megoldani ezeket.
A te álláspontod szerint, akkor mindenki analfabéta, mert nem képes párkapcsolatba élni egymaga...:D
Nem képes megoldani ezt a kihívást. Te biztos megtudod.:D

Te nem csak h..lye vagy, de még mondatokat se tudsz értelmezni.
Az utolsó 3 mondatomat arra írtam, ha más pl. lelki problémáid vannak, hogy azokat nehogy már a nő oldja meg helyetted.

Amíg needy vagy és ezt látják rajtad a csajok addig úgysem kellesz nekik, mert lúzernek tartanak. A nőknek mindig olyan kell aki a többi nőnek is kell.
Fogadd meg a jó tanácsokat kérdező!

Még is van más problémád, ha azt hiszed, hogy attól vagy gyenge ha nincs nőd!
Vagy önbizalomhiányod van, vagy más lelki problémád. Mert egy érett felnőtt ember nem érzi magát gyengének, ha nincs mellette társ.
Évekig szeretetre vágyni és sosem kapni meg elveszi az életkedvet. Szerintem ez igenis gyengévé tesz.
Önbizalmam van, próbálni próbálkoztam és a mai napig is próbálkozom.
Talán úgy hívják kapuzárási pánik. Mert ha már évek óta nincs úgy érzed sosem lesz.
Leélni az életet szeretet nélkül pedig egy fájdalmas gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!