Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Megőrülök érte

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megőrülök érte

Figyelt kérdés
Nemrég jött hozzánk a melóhelyre nyárra dolgozni egy lány. Nagyon jóba lettünk sokat voltunk együtt a munkából kifolyólag. Elkezdtem érezni iránta. Mára már viszont odáig jutott a dolog,hogy pokolian szerelmes vagyok belé. Csak sajnos azt hiszem, hogy játszik velem. Folyton szeretné, hogy ölelgessem és figyeljek rá, mert szeretethiányos de egy igazi esélyt mégsem kaphatok úgy néz ki. Ő maga sem tudja mit akar talán. Kérte, hogy kísérjem haza mert fél, aztán boldog volt mikor mondtam,hogy persze,utána pár perc múlva meggondolta magát és azt mondta menjek inkább a többiekkel. Ez nagyon rosszul esett. Azóta nem találkoztam vele, de úgy érzem nem is akarom látni, de ugyanakkora tényleg nagyon odáig vagyok érte. Nagyon fáj ez nekem. Már csak pár napot dolgozhatunk együtt. Fogalmam sincs,hogy mit tegyek. Mi lehet ba megoldás? Nem tudom belfelejteni.
2017. aug. 7. 12:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Folyton beszélget más pasikkal is és amikor látom ezt mindig visszahőkől tőlük, utána nyalizik nekem. Kegyetlen dolog ez
2017. aug. 7. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Utolsó napja után állítsd magad elé, vallh szerelmet! Döntsön, ő mit akae tőled, mert ez a játszmázás gáz. Legyél férfi, mozdítsd el a helyzetet valamelyik irányba! Ha meg nem jön össze, legalább tudod, hogy pontosan mi a helyzet és aképpen tudsz cselekedni.
2017. aug. 7. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de játszmázik és manipulál!

És az igen csúnya dolog.

Szerintem inkább legyél óvatos vele.

2017. aug. 7. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem felejtősnek tűnik, de másik oldalról meg mit veszíthetsz? Mond el neki az érzéseidet, nem lerohanódan persze.
2017. aug. 7. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mar most is elmondhatnad neki, hogy erzel iranta. Vagy csak hivd randizni.
2017. aug. 7. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt bebuktad.

Nem szokott történeteket kitalálni csak, hogy vele foglalkozzanak?

2017. aug. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!