Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Meleg kérdés) Megőrülök úgy oda vagyok érte. Neki is tetszek most?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, 11.es én meg 10.es. Már év eleje óta tetszik de nagyon. Nem volt még barátnője se és lejő róla, hogy ha nem is meleg legalább Bi! Beszélgettem is vele és nagyon kedves és aranyos. Persze nem éltem bele magam mert ez még nem elég ok hogy meleg legyen. De aztán szülinapja volt és írtam neki facebookon és kommentbe odaírta, hogy köszi meg a nevem is és sok szivet rakott mellé míg a nagy barátnőinek meg barátainak max likelta csak. Meg Karácsony napján is ír nekem éjjel, hogy boldog karácsonyt és sok szivecske. Nem igazán értem mert én ezeket jelzésnek veszem, hogy akar de mégis ha beszélünk kb. fél nap mire visszaír de akkor is mondjuk témát hoz be, hogy beszélgessünk pedig sokszor a telefonján lóg suliban is. Nem igazán értem... Szerintetek?2015. febr. 27. 11:43
1/5 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmetlenül fogalmaztam, bocsi! Csak azt veszem észre, hogy akar de nem közeledik felém de nagyon nagyon akar... lehe csak fél?
2015. febr. 27. 11:46
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem elég indok hogy bi vagy meleg legyen én gyerekkorom óta kisiskolás korom ota van nehány cimborám akinek koszoneskor szivecskét irok meg puszi csok stb van h poénbol rácsaptunk egymas fenekére egész kondi elött de heterók vagyunk viszont ha te jelzésnek vetted es hiszed h bi kérdezz rá.vannak olyan bi meg melegek akik akkor se fogják elmondani ha azok mert maguknak se merik elmondani kimondani hangosan.Kérdezd meg személyesen de ne cseten hogy azt higyje(higgye vagy higyje? hogy átverés.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy fél, azért manapság sem olyan könnyű ez a dolog. Próbálj meg közös programokat csinálni, hátha. Ha nem akkor meg ennyi. Mást nem szerzel egy barátot...
4/5 anonim válasza:
legtisztább dolog,ha beszélgetsz vele és megkérdezed mi a véleménye erről...
5/5 anonim válasza:
Lehet csak szivat és a haverjaival meg rajtad röhögnek. Ismerek ilyeneket... minden sz *rt tök komolyan kommentelnek azok képei alá akit utálnak stb
. és k* rvavicces XDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!