Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
A fiuval 1 eve ismerjuk egymast,es nekem tetszik amiota ismerem,rengeteget beszelunk...azt mondta jobban szeret a baratnojenel...ami tenyleg igaz,mert kihasznalja a lanyt,ami szomoru,bar jol esik..letettem rola,viszont multkor kitertunk arra a temara h: volt ido amikor eltel haltal ertem,mi valtozott?-hangzott a kerdes tole...en elmeseltem neki es azt is h mas tetszik..o pedig ideges lett,majd 22 beszed mentes nap kovette ezt a beszelgetest..most ujra beszelunk es megint oda vagyok erte..
Az ekezetekert bocsi,angol a billentyum. 17/L
"azt mondta jobban szeret a baratnojenel...ami tenyleg igaz,mert kihasznalja a lanyt,ami szomoru,"
Ez a mondat mindent elarult. Ne legyel mar naiv.
Gondolod, hogy ha ilyen a baratnojevel, akkor a kesobbiekben nem tenned meg veled is ugyanezt?
Hagyjuk mar. :)
Ne akarj csalodast magadnak, de te eleted.
A billentyűzetet át lehet állítani magyarra is.
De most komolyan, neked olyan pasi kell, aki kihasználja a barátnőjét? Szerinted veled nem ugyanezt csinálná?
Amúgy persze, hogy ideges lett, mivel eggyel kevesebb csaj bolondúl érte, ami kicsit sèrtheti az egóját.
22L
a harmadik valaszolonak:
egy kicsi kellett volna ahhoz,hogy vicces legyel:)
a negyedik valaszolonak:
nem,nem lehet mivel nem a nyelve,hanem maga a billentyuzet angol,valamint koszonom a valaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!