Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök, nem való nekem kapcsolat? 24/L
Mindig jól kezdődik. Amikor még lazán veszem, nem kötődök, nem izgat, mikor ír, mikor nem, csak élvezem az egészet, önmagam tudok lenni. Aztán 2-3 hónap múlva amikor már eléggé szerelmes vagyok, érzem, hogy már van mit veszítenem elkezdek pánikolni, hogy mi van ha hibázok, mint a korábbiaknál aztán megun, túl sok leszek, elrontok valamit, stb. és ő elhagy. Viszont pont ezzel vonzom be mindig a szakítást, mert ebben az állapotomban nem tudok laza, jófej, jókedvű lenni, a párom is érzi, hogy valami megváltozott..nem olyan jó már velem lenni. És az az igazság, hogy így én sem szívesen töltenék időt magammal, amikor ilyen állapotban vagyok. De mégsem tudok tenni ellene, ilyenkor úgy érzem lefagyok, mintha egy gát lenne bennem, nem merek szabadon beszélni, tenni dolgokat, inkább elnyomom a saját véleményem, személyiségem, csak hogy neki megfeleljek, de ez tudom, hogy nem jó, mert unalmas is, ráadásul nem ebbe az énembe szeretett bele..
Ilyenkor már általában azt is megbánom, hogy megint belementem egy kapcsolatba, amikor az érzelemmentes, nyugodt életemben kiegyensúlyozott voltam, tudtam csinálni a dolgaimat nyugodtan, nem volt semmi, amitől félnék, hogy elveszíthetem(családomon kívül), önmagam voltam, és nem akartam megfelelni senkinek, tehát valójában boldog voltam..
Miért történik velem mindig ez? Minden kapcsolatomban?

De hogyha kapcsolaton kívül boldog és elégedett ezt pedig egy kívánatos állapotnak írod le, akkor miért rettegsz egy amúgy jó dologtól ami alapból van. Tulajdonképpen a legroszzabb dolog ami történhet veled, az egy jó dolog....lehet ezt így követni ? Ha igen, akkor valahogy szugeráld magadba és ne görcsölj annyit :D.
30/f

Nem lehet hogy eddig rossz emberrel voltál kapcsolatban? :)
Mert ha jó lett volna a tag, akkor mellette is önmagad lehettél volna meg nem kellett volna úgymond "megfelelned" neki :)

Szia.
Én 21 éves nő vagyok, és valami hasonló van/volt velem is.
Csak nekem tetézte, hogy mindkét kapcsolatomban, ahol ez megjelent, rossz féllel voltam/vagyok együtt.
Az ex barátomnál ugyanez volt, alig tudtam aludni, hogy most írjak-e, ne írjak, ha írok túl sok leszek, ha nem írok azt hiszi nem szeretem...
Beteges volt, amit csináltam. Aztán az a kapcsolat tönkre ment. Ott még mondhatni szerelmes sem voltam.
A mostani kapcsolatom, ami szintén nem az igazi, de itt szerelmes vagyok, sokkalta jobb annál. Itt már nem viselkedek olyan görcsösen.
Szerintem az igazi kapcsolatban, ahol tökéletes minden, nem aggódunk így.
Nincs önbizalomhiányod? Nekem ez akkor volt.
Találtam azóta magamnak olyan dolgokat, amik kapcsolaton belül is lekötik az energiáim nagy részét, és így sokkalta kevesebbet agyalok.
És ha megun a párod? Mi történik? Akkor nem ő volt az igazi, és örülj neki, hogy kiderült.
Én már így fogom fel. Nem kell nekik megfelelni. Én sem akarok. :D

#3 Nem. Nincs igazi, amíg magad nem válsz azzá. Az igazit elsőnek magadban kell megtalálnod.
Ez a tipikus szerelemeszmény, amit leírtál. Megtalálod az igazit és minden kapcsolatba és önmagadba fektetett munka nélkül, karikacsapásra sikerül minden.
Ez nem így megy. Ez egy irreális kép, csupán illúzió.
Köszi a válaszoakat! Az a baj, hogy ő nem várja el, hogy másmilyen legyek, vagy akármilyen, ez az én agyamból jön, hogy majd biztos kiábrándul..
Az első válaszolónak pedig, tudod az a gond, hogy szakítás után mindig úgy érzem, hogy egyedül lenni szörnyű, és olyankor mindig kell vagy fél év, mire újra jól érzem magam egyedül, addig rettentően magányos vagyok.. :D

Nemcsak te vagy ígyxdd Amikor én is randiztam valakivel ha nem jött be nem volt para még ő keresett engem folyamatosan,viszont ha beleesett abba a kis százalékba akivel eltudtam volna képzelni valamit,akkor énis leblokkoltam..feszengtem..szval egész elvolt bénázva.
Ezt ő megérezte..
Szval legjobb dolog amit kitudtam rá találni,hogy ha valaki nagyon bejön,akkor igyekszem tudatosítani magamban ő nem fontos nekem,így valameddig kitudom bírni,hogy ne látszódjom rajtam. Ezt elsősorban addig próbálom csinálni h ő legyen első aki belém szeret,így már keveseb esélye bukásnak. Nálam ez vált be.
F

Ja várjál... az én vagyon egy éve. Ez de szar :, D. Na mi lett azóta? :)
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!