Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztétek már ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már ezt?

Figyelt kérdés
Amikor kapcsolatban voltatok valakivel éreztétek azt, hogy ennél jobb nem is lehetne egy kapcsolat, minden olyan jó, hogy jobb mással úgysem lenne, aztán meg megismertek valakit (akár évekkel később) és rájössz, hogy 1000x jobb, nem is érted, hogy mit szerettél annyira az előző kapcsolatban, mert az utóbbi sokkal, de sokkal jobb?

2017. jún. 12. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, de akkor már nem voltam együtt az elsővel. ÉS négy év telt el közben.

15 és 19 éves koromban.

Gimi első évének végén és Egyetem első évének végén. volt a két eset.

Az első szerelem. És a második szerelem.

A második egyértelműen jobb volt, de valahogy ugyanazokat a hibákat sikerült elkövetnem majdnem, mint az elsőben.

2017. jún. 12. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem ereztem meg,mivel ha jol mukodik a kapcsolat amiben vagyok es szeretjuk is egymast,akkor nyilvan nem valunk szet.En kapcsolatomban is minden oke,de nem mondanam hogy nincsenek neha surlodasok egy ket veszekedes nehanapjan ami normalis. Lassan 10eve egyutt vagyunk,es nem gondolkozok azon hogy milyen lenne esetleg jobb vki massal.Ha az uj szerelmeddel meg nagyon az elejen jartok akkor termeszetes h igy erzel,azert majd par ev mulva meg jelentkezz h miujsag van :)
2017. jún. 12. 18:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem 2-es, hogy a kapcsolatban (nyilván nem a szakítás előttig közvetlenül, de) kb végig úgy érzel, hogy minden rendben, aztán megromlik a dolog, de előtte azt hitted tényleg jobb már nem is lehetne, nem is gondolkozol ezen, úgy ahogy mondod. Aztán meg szakítotok és jön egy jobb kapcsolat, ami jobb, mint az előző volt a legjobb időszakában. Neked az első kapcsolatod? Mert akkor nyilván nem tudhatod, mivel pont arra gondolok, amiben most te vagy. Hogy minden szuper, de a következő kapcsolat még ennél is szuperebb.
2017. jún. 12. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, pont ezt érzem mostanában, ráadásul a mostani páromat látásból már 14 éve ismertem, kár hogy csak most fedeztük fel 1mást...de biztos ennek is oka van!
2017. jún. 12. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Minden kapcsolatnál van jobb és még jobb, ezt hajszolják a kapcsolatfüggők egy életen át. :D

Ha eloszlott a lila köd, akkor feltétlenül szakítsd meg a kapcsolatot. :D

2018. febr. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!