Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet egy volt szerelmünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy volt szerelmünkből kiszeretni?

Figyelt kérdés
Ti játarok már úgy hogy nem bírtatok kiszeretni belőle?Mi a módszer rá, hogy ne is jusson eszembe minden nap, hogy mennyire hianyzik.Így ennyi idő után már, elmondani nem szeretném.Nem hiszem hogy meghatná a férfit.

2017. jún. 7. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mivel nem vagytok együtt, így ez egyoldalú: te szereted, de ő már nem.

Neked ez nem elég a kiszeretéshez?

A vonat már elment. Meddig akarsz a peronon ácsorogni?...

2017. jún. 7. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Addig nem fogod tudni elfelejteni, amíg nem találsz jobbat. Úgyhogy javaslom, hogy ismerkedj.
2017. jún. 7. 17:06
 3/12 anonim válasza:

Én 6 éves korom óta nem tudok kiszeretni valakiből! :'(

18L

2017. jún. 7. 20:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után? Miből gondolod, hogy nem hatná meg?
2017. jún. 10. 01:16
 5/12 anonim válasza:

Hát az igazán nagy szerelemnél ez tényleg nehéz. Nekem szerencsére kb sikeresnek mondható a szerelmi életem, eddig egész életemben csak egy olyan ember volt akit úgy komolyabban szerettem, és rossz lett a vége. Nagyon nehéz volt túllépnem azon hogy szeretem, hogy ő is szeret(!) és mégsem lehet az enyém!

Két hónapja epekedtem utána, állandóan írtam neki, nem írt vissza, róla beszéltem, képtelen voltam elterelni a gondolataimat. Aztán a harmadik ilyen hónapban döntöttem úgy, hogy 'na most akkor erőt veszek magamon, és felállok', és ha hiszed ha nem, ez az elhatározás a igazán hiszel benne akkor tényleg működik, legalábbis nekem működött.

Majd nem sokkal később, szinte a sors kezeként jött egy új srác, akivel még jobban sikerült elfelejtenem. Vele nem volt akkora a szerelem, de jól elvoltam vele is, aztán szétmentünk, jött még egy, aztán már annak is vége, az élet megy tovább és tovább és most éppen egy hónapja nincs párom, és egyre többet gondolok őrá.

És igazából úgy vagyok vele, így közel 1 év távlatából, hogy túlléptem a szenvedésen, a nagy rózsaszín- vagy inkább fekete(?) ködön, mert erős voltam, de ha leszólítana, hogy mégis csak össze tudna jönni velem és bocsánatot kérne akkor még a mai napig szóba jöhetne.

Szóval ja, nehéz ez.

2017. jún. 10. 22:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Képzeld el méltatlan ciki helyzetekben, képzelj róla-vele olyan történetet, amiben bunkón viselkedik.
2017. jún. 10. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Negatív választ kell adjak, Kérdező: Nem lehet.

Én 17 éve próbálok elfelejteni egy lányt, mindennemű siker nélkül. Próbáltam tudatosan ,tudat alatt is, pszichológus segítségével is - semmi se vált be.

Szoktasd magad a gondolathoz, hogy ezt a keresztfát életed végéig fogod cipelni. És ne haragudj, hogy elrontottam a napodat.

"A vonat már elment. Meddig akarsz a peronon ácsorogni?"

Életem végéig. Plain and simple.

2017. jún. 11. 04:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszadó mondta az igazat: sehogy nem lehet

max. abban reménykedhetsz hogy nem ő volt AZ IGAZI, mert akkor könnyű elfelejteni

vagyis hát könnyebb, na.

Ha viszont ő volt, akkor soha nem fogod elfelejteni

a szíved utolsó dobbanásáig veled lesz.

2018. szept. 2. 02:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem fog menni

A beteljesületlen szerelem végigkísérheti az egész életét az embernek, pláne ha nagy halat hagyott elúszni

Attól függ, az illető mennyire szeretett bele az illetőbe

Ha komoly a plátói szerelem, akkor eltarthat akár az ember élete végéig is!

Semmi értelme ismerkedni, vagy pszhichológushoz járni ilyenkor: előbbinél összejöhetsz ugyan mással, de pár hónap döglődés után szét is megy a kapcsolat, utóbbinál megkapod hogy hülye vagy, és mindezt egy valagnyi pénzért

A legjobb megoldás ilyenkor, ha az életét az ő emlékének szenteled, és megpróbálod valahogy visszaszerezni

2019. szept. 25. 04:02
 10/12 anonim ***** válasza:

ha o volt szamodra az igazi akkor csinalhatsz te barmit, a fejed tetejen is ugralhatsz egesz nap, akkor se fog sikerulni

"Mivel nem vagytok együtt, így ez egyoldalú: te szereted, de ő már nem.

Neked ez nem elég a kiszeretéshez?"

miert, neked eleg?

akkor szerintem nem nagyon kene neked itt a szerelemrol predikalni, joforman azt se tudod, mi az

"A vonat már elment. Meddig akarsz a peronon ácsorogni?..."

mert mit kene tennie, eszvitez?

kaptad is a minuszt

"Addig nem fogod tudni elfelejteni, amíg nem találsz jobbat. Úgyhogy javaslom, hogy ismerkedj."

es ki garantalja, hogy jobban talal nala?

es ha rosszabbat? adtal a szarnak egy pofont, bomba otlet volt, de tenyleg!

te is kaptad a minuszt

2021. jan. 26. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!