Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet egy volt szerelmünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy volt szerelmünkből kiszeretni?

Figyelt kérdés
Ti játarok már úgy hogy nem bírtatok kiszeretni belőle?Mi a módszer rá, hogy ne is jusson eszembe minden nap, hogy mennyire hianyzik.Így ennyi idő után már, elmondani nem szeretném.Nem hiszem hogy meghatná a férfit.

2017. jún. 7. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10. Nem akarom elhinni, h ilyen sötét emberek vannak, mint te. Ráadásul nem csak sötét, hanem hozzá rossz indulatu is. Egy megvalósulást remalom ember alakban. Te is kapd be... a piros nem hasznos jelet. (Nem mínusz, te gyökér.)
2021. jan. 26. 00:51
 12/12 anonim ***** válasza:

"Nem akarom elhinni, h ilyen sötét emberek vannak, mint te"

miert is vagyok sotet? mert kozoltem egy konkret tenyt?

ha nincs igazad, akkor cafoljal meg!

ja, hogy az mar nemmegy, ertem...

"Ráadásul nem csak sötét, hanem hozzá rossz indulatu is"

tevedes, en nagyon joindulatu vagyok, azert irtam HASZNOS valaszt a kerdezonek, nem hulyeseget mint ti

rossz indulatu egybeirando...

"Te is kapd be... a piros nem hasznos jelet. (Nem mínusz, te gyökér.)"

attol, hogy nem ugy nevezed, attol meg minusz marad, ostoba

amit most ismet kaptal is

2021. jan. 26. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!