Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni, ha megőrülök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, ha megőrülök hogy nincsen nőm?

Figyelt kérdés

Sok dolgom lenne és kellene csinálnom, de folyamatosan csak nőt keresek.

Nem is az a baj, hogy nincs, hanem hogy gyengének érzem magam emiatt. Egész napokat csak keresgélek. Ha mindazt az időt értelmes dologra fordítanám, nem érezném magam olyan rosszul. Ez olyan mint egy ördögi kör...

De annyira vágyom rá, hogy hihetetlen.

2017. szept. 10. 22:13
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nem megyek prostihoz. Nem akarom hogy a pénzemért vegyek szeretetet.

A 8 válaszolónak meg egy szavára sem adok. Egy toxic senki.

2017. szept. 10. 22:37
 12/36 anonim ***** válasza:
62%

:D

Még se én rinyálok itt, hogy nincs párom. :D

A hiba benned van.

2017. szept. 10. 22:39
 13/36 A kérdező kommentje:

Dehogynem rinyálsz. Te kezdtél szánalmasnak nevezni.

Ez a te rinyálásod...

2017. szept. 10. 22:40
 14/36 anonim ***** válasza:
18%

Miért szeretnél ennyire? Sosem értettem..

Nőként ok, hogy férfit akar az ember lánya, megvédi, biztonságban érezheti magát mellette stb, de hogy egy férfi mit akarhat a gyengébbik nemtől komolyan nem értem... szex + kaja, mi egyéb?

2017. szept. 10. 22:46
 15/36 anonim ***** válasza:
41%

A hozzáállásod és a felfogásod igenis szánalmas.

"hanem hogy gyengének érzem magam emiatt."

"ha megőrülök hogy nincsen nőm"

Mi van, fáj, hogy tükröt tartok eléd?

Fáj, ha megmondják az igazat neked?

2017. szept. 10. 22:47
 16/36 anonim ***** válasza:
49%
Én mondjuk nem társkeresőkön, hanem a való életben keresnék a helyedben.
2017. szept. 10. 22:49
 17/36 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Jah és írtak ide hülyeséget is válasznak...na azt nem írom melyiket tartom annak.

Nézd, a netes társkeresés eleve frusztrált, tapasztaltam...és sajnos azt kell mondjam a való életben sem jobb sajnos. És ha erre valaki negatív véleménnyel él, akkor először a saját szemében keresse a szálkát.

Manapság egy normális és boldog és nem beteg társkapcsolatot kialakítani nehéz ...mert folyik a fertő tisztelet a kivételnek azért, nem mindenki ilyen...nem részletezném. Na de azért egyet leírnék. Adott egy férfi 30 felett, ismerkedne velem, tetszem neki, jól keres, pénz van. És mit ajánl nekem?: fizet is csak fogjam meg neki, ha még nem akarok szexet, neki ez is elég egy első randin /bocsánat/ és a többi. Kérdezem én , ez normális, vagy én vagyok a nem normális? Ezt megteszik nők így? Ha igen, azt gondolják az ilyen pasik, nem írok férfit, mert ez nem férfi szerintem...akkor más nő is megteszi. Na és ez nem is netes ismeretség volt.

A kérdésedre visszatérve ne őrülj meg azért. Valamivel foglald le magad, menj el valahova, ülj be az autóba kirándulj, vagy menj el baráttal, ismerőssel...írtad sok a dolgod, akkor csináld és ne legyél gyenge emiatt /sajnos tudom én is ez milyen érzés, de így nem lehet élni sokáig...mert felemészt egy idő után/ Az erőlködés ilyenkor csak rosszabbat tesz.

Ez női vélemény, de azt tudom neked tanácsolni, hogy nem kell megőrülnöd :) nyugi legyen és csináld a dolgod...stb.

Azt kérdezném még tőled, hogy nő kell vagy barátnő,kapcsolat? Mert ez így hangozhat úgy, csak nő kell...na érted? :)

2017. szept. 10. 22:52
 18/36 A kérdező kommentje:

Hát én be merem ismerni, hogy szükségem egy nőre.

Bármennyire fura, de szerintem a természet felettem áll.

Talán nem annyira vagyok elszállva magamtól, mint te aki azt hiszi a természet felett állhat.

2017. szept. 10. 22:53
 19/36 anonim ***** válasza:
Az is társfüggőség ám, ha valaki (te) egy napig sem bír egyedül lenni, mert úgy érzi, ettől megőrül.
2017. szept. 10. 22:53
 20/36 A kérdező kommentje:

Nyilván nem egy napi nélkülözésről van szó, hanem már évekről...

22 vagyok. Nem gondoltam a kapcsolat típusán. Nem is ez a lényeg. Szimplán olyan nő kell, akit szeretni tudok és ő is szeret engem. Más nem számít.

2017. szept. 10. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!