Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elsőre lenyűgöz egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elsőre lenyűgöz egy nő személyisége, a testi vonzalom is adott, akkor mi az, amitől ki tudtok ábrándulni belőle?

Figyelt kérdés
még nem vagytok együtt
2017. szept. 7. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálam olyan volt, hogy érzékelte, hogy veszítem el kicsit az érdeklödésem iránta (neten válaszolásokat kicsit elhúztam), és meglett az eredménye, ö is ugyanúgy elvesztette

21/L

2017. szept. 8. 01:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit hozzátennék, hogy amúgy ugyanez az eset már fordítva is előfordult velem, ismerkedtem egy olyan fiúval, akire nagyon nagyon ritkán azt mondom, hogy na ebbe szerelmes tudnék lenni, külsőleg tökéletes volt, eddigi legszebb arcú akivel ismerkedtem, személyiségre is nagyon jól kijöttünk volna. De ő is húzta a válaszolgatást (de a válasz az attól még totál okés volt, meg az egész ismerkedés, csak az az egy bökkenő volt hogy feltűnt, hogy húzza valamiért a visszaírást). Ezért egyáltalán nem tudtam komolyan venni már az első 2 beszélgetésünk után, egy hónapig beszéltünk, kétszer találkoztunk, de kb. semmit az égvilágon nem éreztem iránta, ezért. Éreztem, hogy valami gond van ha ezt csinálja, valami miatt nem érdeklem annyira, ha már eddig tart válaszolni (attól függetlenül, hogy a váalszokban pedig semmi rosszat nem lehetett észlelni, mintha egy totál jó úton haladó ismerkedés lenne). Na mindegy, kiderült végül, hogy kettőnket próbált egyszerre fűzni :D A másik csaj hülyébb volt mint én, azzal még össze is járt
2017. szept. 8. 02:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha a személyisége is lenyűgöz, akkor már feltételezek egy alap ismeretséget. Anélkül nehezen nyűgözhet le, ha nem ismerem.

Ezután lehetnek olyan dolgok, amiből kiderül, hogy annyira azért mégse tetszik/nem illünk össze.

Fura dolgai, szokásai mindenkinek vannak, ezzel tisztában vagyok. Apróbb, elviselhetőbbek miatt egy felnőtt ember nem fog kiábrándulni. Pont emiatt nem kéne gyerekesen idealizálni elsőre senkit, mert ennek az eredménye a kemény kiábrándulás.

10-es válaszoló:

Remélem, hogy ez nem valós történet. Egyik ismerősöm adott már ilyet ajándékba, holott ő nem él vele. Csúnya lenne egy ilyen "kiábrándulás". :D

2017. szept. 8. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha megtudom, hogy van partnere, akit letagadott.
2017. szept. 9. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!