Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsőre lenyűgöz egy nő személyisége, a testi vonzalom is adott, akkor mi az, amitől ki tudtok ábrándulni belőle?

Nálam olyan volt, hogy érzékelte, hogy veszítem el kicsit az érdeklödésem iránta (neten válaszolásokat kicsit elhúztam), és meglett az eredménye, ö is ugyanúgy elvesztette
21/L

Ha a személyisége is lenyűgöz, akkor már feltételezek egy alap ismeretséget. Anélkül nehezen nyűgözhet le, ha nem ismerem.
Ezután lehetnek olyan dolgok, amiből kiderül, hogy annyira azért mégse tetszik/nem illünk össze.
Fura dolgai, szokásai mindenkinek vannak, ezzel tisztában vagyok. Apróbb, elviselhetőbbek miatt egy felnőtt ember nem fog kiábrándulni. Pont emiatt nem kéne gyerekesen idealizálni elsőre senkit, mert ennek az eredménye a kemény kiábrándulás.
10-es válaszoló:
Remélem, hogy ez nem valós történet. Egyik ismerősöm adott már ilyet ajándékba, holott ő nem él vele. Csúnya lenne egy ilyen "kiábrándulás". :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!