Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elsőre lenyűgöz egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elsőre lenyűgöz egy nő személyisége, a testi vonzalom is adott, akkor mi az, amitől ki tudtok ábrándulni belőle?

Figyelt kérdés
még nem vagytok együtt
2017. szept. 7. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha kiderul hogy megse olyan mint amilyennek elkepzeltem.
2017. szept. 7. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Valami gusztustalan szokás ami nem derült ki elsőre.
2017. szept. 7. 18:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Például koszos a lakása??? Túrja az orrát? Nem használ dezodort? Hm?? Ilyenek? Utolsó?
2017. szept. 7. 18:05
 4/14 anonim ***** válasza:
általában azok a dolgok, amiket öntudatlanul vagy szándékosan igyekszik eltitkolni, de előbb-utóbb kiderülnek...
2017. szept. 7. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha elereszt egy galambot :D
2017. szept. 7. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek vannak hibái, rossz szokásai, ergó senki se tökéletes.

Jobb lesz, ha erre felkészülsz, mielőtt óriásit fogsz csalódni az életben, mert nem egy álomképet kell követni, hanem a hús vér embert, aki tud hibázni és nem tökéletes. Rajtad áll, hogy miket vagy hajlandó tolerálni a másiknak.

2017. szept. 7. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Az elso benyomas csak elso. Fontos, de nem elegseges. Megismered, es rajossz, megsem olyan, amilyennek kepzelted.
2017. szept. 7. 19:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kiderül, hogy van egy férje és 3 gyereke, akiket elfelejtett megemlíteni az 1. randin.
2017. szept. 7. 19:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Én a férfiakat azzal riasztom el magamtól, hogy túl őszinte és nyers vagyok. Tudom szeretni, de elsőre inkább olyan vagyok, mint egy régi barát.

Értsd: nem köntörfalazok, ha kell megmondom a véleményem. Nem ámítom, hogy ilyen és olyan vagyok, egyből nyakba kapja a feketelevest. Ahogy ha kicsúszik egy káromkodás, attól sem kapok infarktust.

Nem vagyok tapló, kedves vagyok, sokszor még azokkal is, akik nem érdemlik meg. Egyébként az én viselkedésem számukra valóban taszító, egy sem szereti, hogy tükröt tartok eléjük.

2017. szept. 7. 19:53
 10/14 Tizenhármas ***** válasza:
Nem egyezik azzal amit elképzeltél. Ez rossz szokás is lehet, de teljesen jelentéktelen dolog is simán. Ha egy elképzelésbe vagy "szerelmes" akkor pl ha te úgy gondolod hogy az adott lány csak fekete csokit eszik, és kiderül, hogy feketét magas kakaótartalommal (amibe néha chilit meg narancsot raknak) akkor az is elég lehet.... Fura emberek vannak és az emberi természet is fura :D
2017. szept. 7. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!