Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elsőre lenyűgöz egy nő személyisége, a testi vonzalom is adott, akkor mi az, amitől ki tudtok ábrándulni belőle?

Mindenkinek vannak hibái, rossz szokásai, ergó senki se tökéletes.
Jobb lesz, ha erre felkészülsz, mielőtt óriásit fogsz csalódni az életben, mert nem egy álomképet kell követni, hanem a hús vér embert, aki tud hibázni és nem tökéletes. Rajtad áll, hogy miket vagy hajlandó tolerálni a másiknak.

Én a férfiakat azzal riasztom el magamtól, hogy túl őszinte és nyers vagyok. Tudom szeretni, de elsőre inkább olyan vagyok, mint egy régi barát.
Értsd: nem köntörfalazok, ha kell megmondom a véleményem. Nem ámítom, hogy ilyen és olyan vagyok, egyből nyakba kapja a feketelevest. Ahogy ha kicsúszik egy káromkodás, attól sem kapok infarktust.
Nem vagyok tapló, kedves vagyok, sokszor még azokkal is, akik nem érdemlik meg. Egyébként az én viselkedésem számukra valóban taszító, egy sem szereti, hogy tükröt tartok eléjük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!