Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha nem vonzódtok egy nőhöz külsőleg (bár szívesen lefekszel vele) és a személyisége 100%-ban olyan, amilyenre vágysz, akkor mivel tudná magát vonzóvá tenni a szemetekben?
Van egy férfi, barátzónában vagyok nála, már mondta, hogy "nem igazán tetszel" és hogy "nem vonzódom hozzád". Illetve ezeket csak írásban. Egyszer úgy alakult, hogy lefeküdtünk egymással (buli után ittasan), de utána sem változott a véleménye.
A személyiségemre azt mondja, hogy ilyen nő kell neki és hogy velem mennyire jól megértjük egymást, és mennyire egy hullámhosszon vagyunk és mennyire okos vagyok, stb.
Mégsem kellek neki, mint nő.
Ha te férfi vagy, akkor mi az, ami megváltoztathatná benned az érzéseket, hogy lehet láng és tűz benned irántam? :(
26L
ne reménykedj. esélytelen.
én már csak tudom, nekem több ilyen "barátzónás" szexpajtim is van, aki tuti járna velem. de mindegyikkel őszitne vagyok. A férfiak nem nők. Ha a férfi azt mondja nem kellesz, akkor nem kellesz. ha már egy kicsit is kellesz folyamatosan csapja a szelet.
6#
Hát ittasan buli után történt, de régebben pedzegette ezt józanul is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!