Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Billbo kérdése:
A csajom másba lett szerelmes. Szerintetek támogatnom kéne még?
Figyelt kérdés
5 éve voltunk együtt. Kezdett unalmassá válni számára a dolog, mert az idei nyaralás után kicsit meg kellett húzni a nadrágszíjat az anyagiak terén. Csak az én fizetésemből éltünk, ezért bedobtam az ötletet, hogy kezdjünk új életet külföldön, mert jobban lehet keresni, pláne akkor, ha mindketten dolgoznánk. Ha pedig stabilabb lesz az anyagi hátterünk, házasodjunk össze! Erre azt mondta, hogy akkor kér tőlem egy kis időt, kapcsolati szünetet, hogy le tudja az itthoni férjalternatívákat zárni. Fel is vette velük a kapcsolatot, de ők nem éltek a lehetőséggel. Mivel egyik sem jött össze neki, elkeseredésében talált magának egy új szerelmet egy belga úriember személyében. Most tőlem várja, hogy vagy fizessem ki a repjegyét vagy kiviteti magát a nővérével, ha kintlétük három napjára vigyázok az unokahúgaira. Én igazából egyikre sem vagyok hajlandó. A történtek után méltatlan kérésnek tartom. Megmondtam neki, hogy szabad ember, nem látok rajta bilincset, ha erre adta a fejét, akkor oldja meg magának, áldásom rá! Kíváncsi vagyok, hogy van olyan idióta, aki ezeknek a kéréseknek eleget tenne egyáltalán!?2017. szept. 7. 16:03
1/12 anonim válasza:
Micsodaaa? Ez valami rossz vicc.
Ne haragudj, de ez így elég kamunak hangzik. Mi az hogy "lezárja az itthoni férjjelölteket?" Poligám kapcsolazba vagytok vagy mi? Nem is értem..
2/12 anonim válasza:
Kamunak is gyenge, erőltesd meg magad kicsit jobban.
3/12 anonim válasza:
nem értem mi az hogy hazamegy lezárni a férjjelölteket? az lett volna a lezárás ha nem megy haza
4/12 anonim válasza:
Ferjjeloltek? Jobb mese nincs?
5/12 anonim válasza:
Hülye vagy hogy eltartottad 5évig, látod hogy aranyásó, minek pazarolsz rá egy gondolatot is akár? Minden kapcsolatot megszakítani vele! Te meg növessz inkább tököt meg agyat, mert a pénzed már megvan szerintem.
6/12 anonim válasza:
Ez csak egy idétlen vicc, ugye? Én már ott lehidaltam, hogy időt kért, hogy "letudja az itthoni férjalternatívákat". Ezen a ponton, miért nem baxtad ki?
7/12 anonim válasza:
Ugye ez nem komoly? Nem létezik, hogy valaki ilyen nőt akar elvenni, vagy egyáltalán együttmarad vele.
De ezt így előadni is érdekes.
8/12 A kérdező kommentje:
Ha most én teljesen kívülállóként olvasnám ezt a sztorit, én is azt hinném, hogy egy kamu vicc az egész. Pontosan ezért írtam ki, mert szembesülni akartam a saját eszetlen és töketlen hozzáállásommal.
2017. szept. 7. 19:10
9/12 anonim válasza:
Jesszusom!Ezt a nőt tartottad el 5-évig ?Szard le boldoguljon egyedül ha tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!