Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Draga baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Draga baratnom elegge eltaszit magatol. Amikor megbeszeltuk a dolgokat a szemembe mondza hogy szerelmes es higy szeret erre meg is itt tartunk. Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés
Draga baranommel eleg sokat vitaztunk mostanaban es szunetet kert. Ra egy napra megbeszeltuk a dolgokat es egy csodas ejszakat toltottunk egyutt. Masnap en dolgoztam tehat delfele elvaltak utjaink. Aznap minden rendben volt de rakovetkezo nap megint felvette azt az arcat. Sokmindenben hibaztam en tudom es megteszek mindent h helyre hozzam de nemszeretnem higy haragudjon ram kozbe. Tegnap bulizni volt es azt se tudom mi van vele. Aztmondta koleganojenel alszik mert ilyen ceges buli volt. Rakerdeztem melyiknel es annyit irt hogy mivel igy kerdehtem nem mondja meg nekem es azota nem is irt. Mit csinaljak most?
2017. szept. 3. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Keress más barátnőt.

Az őszinteség alap.

2017. szept. 3. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy miben hibáztál? Én páromnak is volt pont most nyáron egy olyan megszólalása, ami után hiába imádom, napokig nem tudtam vele tartózkodás nélkül beszélni, mert eszméletlenül megbántott. De bocsánatot kért, bizonygatta, hogy elszállt az agya, de nem gondolta komolyan, én pedig megenyhültem.

Viszont ha te tettél valami olyat, amit ő nehezebben megbocsáthatónak tart, akkor érthetőek ezek az "eltaszítós" megnyilvánulások. Mondjuk ez, hogy nem tudsz róla épp semmit, tényleg "túltolás".

2017. szept. 3. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha valami nagyon bántó dolgot tettél akkor igenis kell neki idő,hogy megbocsásson és újra bizalommal forduljon feléd.

Azonban az,hogy nem mondja el hol alszik már nonszensz. Én ennél a megszólalásnál ott is hagyom. Ennyire senki se hisztizzen/gondolja magáról,hogy mindent megtehet.

2017. szept. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!