Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja az ember hogy tényleg szerelmes valakibe vagy csak azt hiszi hogy szerelmes?
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 07:30
1/7 anonim válasza:
Istenem,remélem nő vagy!Mondd kérlek,hogy nem satnyult el egyes férfiak agy is ennyire mára!
2/7 anonim válasza:
Ha tényleg szerelmes, azt tudja. Határozottan.
3/7 Higgany válasza:
Ha maszturbálás után is rá gondolsz, akkor szerelmes vagy!
4/7 anonim válasza:
Azért ha az ember szerelmes, azt tudja, érzi. Legalábbis én vagy szerelmes vagyok, vagyok, vagy nem. Olyan nincs, hogy azt hiszem, hogy szerelmes vagyok, legfeljebb kamaszkorban.
5/7 anonim válasza:
Amikor nem az érzést hajszolod, amikor nem csak a rövid pillanatot akarod, hanem magát az embert. Amikor őt magad elé helyezed és mindenkit hozzá hasonlítasz,a legnagyobb hülyeségekre is képes vagy érte na akkor vagy szerelmes.
6/7 anonim válasza:
Ezt hívják önismeretnek. Megkérdezném, hogy hogy a franca nem tudod eldönteni, mit érzel és miért, de tapasztalataim szerint félelmetesen sok emberből hiányzik.
7/7 anonim válasza:
Hát hogy nem az az első, hogy szívecskét rak ki a fészbúkra meg szerelmesen áradozik, amikor boldogan sétálnak a naplementében, és minden tökéletes. Hanem tetszenek neki azok a jellemző szavak, és ahogy mondja őket, vagy az a kis anyajegy a könyökénél, az a kis valami, amitől ő ő, és akkor is érzelmesen ragyog a szeme a másikra, amikor az épp bunkó vele, sorozatgyilkos vagy szájszaga van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!