Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy azért kerül engem egy ember, mert észrevette hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Munkatàrsamròl van szó,ha reggel talàlkozunk a gyàrba van mikor nem is köszön,elfordul,hogy ne kelljen.De nap közben sokszor talàlkozik a pillantàsunk.Èn nem mutattam ki,hogy titokba szeretem,nem is flörtöltem,meg semmi,nehogy èszrevegye,de lehet hogy mègis làtszik rajtam valami?Van mikor mosolyog ràm de nem szokott szòlni,mondjuk ènsem.2017. júl. 16. 15:36
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, ha egy nő szerelmes, azt általában nem meri kimutatni. Olyan szinten titokban akarjátok tartani, hogy tényleg nem lehet észlelni belőle az égvilágon semmit. Valami más lehet a háttérben, pl. megtudta, hogy embert eszel, vagy valami hasonló, ezért kerül :D
2/5 anonim válasza:
Simán csak lesz..r téged.Ha kellenél neki,akkor lépne.Amúgy meg ha ezt nem mondtad ott senkinek,eléggé esélytelen még az is,hogy sejti.Hiszen semmi jelét sem adtad.
3/5 anonim válasza:
Te csaj vagy?
Ne 'fuss utána' várj mit lép
4/5 anonim válasza:
Ezt így nem tudhatod meg.
Nem azt kellene, hogy kimutasd, hogy szereted. Hanem valahogy kapcsolatba kerülni, játszani, húzni, csábítgatni.
5/5 anonim válasza:
Gondolom te vagy a lány kérdés alapján.
"Elképzelhető, hogy azért kerül engem egy ember, mert észrevette hogy szerelmes vagyok belé?"
Nem feltétlen. Az is lehet, hogy nem tudja mit csináljon. Tetszel neki, de bizonytalan abban, hogy te is így érzel-e feléje. Mivel közönyt játszol meg feléje ezért nem is értem, mit szeretnél, hogy milyen legyen veled?
Vagy a házinyúlra nem lövünk (munkahely) elv jelenik meg nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!