Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eddig miért nem volt belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig miért nem volt belém még senki szerelmes?

Figyelt kérdés

Eddig csak egy párkapcsolatom volt, ami 1,5 évig tartott, de nem éreztem,hogy szeretett volna. Ezenkívül most nyáron volt egy se veled se nélküled kapcsolatom, ahol a szemembe is mondta ,hogy ő komoly kapcsolatot keres , de nem én vagyok számára a megfelelő. Aztán közölte ,hogy azért összejárhatnánk..Állítólag nagyon szép arcú, átlagos testalkatú lány vagyok, aki művelt is . Mindig pozitívan ,mosolygósan élem a mindennapokat. Az elvárásaim nem nagyok, inkább a személyiség a fontosabb. Egyébként egyedül is szeretek lenni, de már olyan régóta vagyok egyedül,hogy egyre jobban fáj a szívem , ha szerelmespárt látok. Miért nem szeret engem senki?

21/L

2017. szept. 6. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Mutass képet, akkor talán több kiderül.
2017. szept. 6. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert még nem találkoztál az igazival, vagy lehet, hogy igen de nem merte felvállalni az érzéseit előtted, mert olyan is van ám akiről nem is gondolnád:)

El vagy most keseredve, de szerintem mielőtt teljesen elkenődnél járj társaságba, szeresd magad és járj nyitott szemmel. Semmi görcsölés, majd jön ha jönnie kell.

2017. szept. 6. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:

7 kapcsolatom volt. Ebbol kettonel volt szerelem, a tobbinel csak szerettem a lanyt.

Egyik kapcsolatban sem hasznaltam ki a partneremet. A szerelem ilyen. Nem mi dontjuk el, hogy kibe leszunk azok.

Egyebkent szamomra szamtalan fontosabb dolog van, mint a szerelem. Azok nelkul nem tudnek kapcsolatot elkepzelni, de szerelem nelkul igen.

Legutolso harom eves kapcsolatomban szerelmes voltam. Egeszen addig mukodott a dolog, amig megvolt ez az erzes. Miutan megszunt, rajottunk mindketten, hogy a szexen kivul kvazi semmi kozos nincs bennunk. Probaltuk meg kicsit eroltetni a dolgot, de csak elpazarolt ido volt.

27 vagyok.

2017. szept. 6. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ne mutass képet, mert egyébként se releváns a kép, mivel senki se azért fog szereti, ahogy kinézel. Többen küzdenek ilyen "problémákkal", mint gondolnád. Szerintem ne magadban keresd a hibád, amiért mások nem képesek megélni a szeretetet. Régen én is folyton ostoroztam magam emiatt, de rájöttem, hogy nem feltétlenül bennem van a hiba. Egyszerűen csak nem találtam meg a megfelelő embert, aki képes szeretni és elfogadni. Ennyi. Fiatal vagy, majd lesz valaki, ahogy eddig is.
2017. szept. 6. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Kapod ma a leveleket boven. :D
2017. szept. 6. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én nem tudok úgy elképzelni kapcsolatot mással, hogy ne szeressen. Fura emberek járnak köztünk :D Ismerted egyáltalán? :D

Amúgy bem tudom, miért. Honnan tudjuk, ha nem ismerünk?

21F

2017. szept. 6. 14:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Biztos velem lehet a baj akkor.. Szerintem egy ideig megint hanyagolom a randizást..
2017. szept. 6. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Még 21 vagy és nem vagy még lekésve semmiről sem.Attolfüggetlenül ne add fel mert lehet hogy olyannal hoz össze a sors akivel egy húronpendültök.
2017. szept. 7. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!