Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lett belém a legjobb barátom (nő). Hogyan tudnám észheztéríteni?
12 éve vagyunk a legjobb barátok. Én teljesen titokban évek óta szerelmes vagyok belé, ő az igazi, tökéletes nő nekem. Ezt a barátság miatt teljesen titokban tartottam, senki nem vette észre! Megtanultam a barátságot és őt az érzéseim felé helyezni és sikerült is. Soha nem voltam féltékeny, nem tettem keresztbe neki ha pasizott és soha nem éltem vissza azzal ha padlón volt.
Valamiért minden kapcsolata zátonyra futott ... az okokat tudom de nem ide tartozik, nem az ő hibája. Ha túl jó a pasi akkor sajnos a többi nő mindent megtesz hogy elszedje. Mivel ő egy top csaj, ezért ilyen srácokkal, férfiakkal ismerkedett mindig.
Rólam tudni érdemes, hogy ronda, csúnya arcú srácnak tartanak a csajok, nem is nagyon szokott lenni barátnőm. Amióta őt ismerem, 3 évet voltam összesen párkapcsolatban.
Nemrég töltötte a 30-at és kibukott! Már előtte is sírt hogy ennyi éves létére nincs tartós pasija, gyereke. Arra vágyna nagyon ....
Viszont sajnos most valamiféle már minden mindegy alapon kitalálta hogy belémszeretett és jöjjünk össze! Jó vicc .... Sajnos 100% biztos vagyok benne hogy az elkeseredettség, depresszió beszél belőle, már úgy van vele hogy mivel rendes vagyok és tisztességes ezért "jó lesz a szamár is".
Bármennyire is szeretném, nem mehetek bele ebbe a kapcsolatba! Visszaélés lenne, árulás és nem ezt a sorsot szánom neki! Neki meg kell ismernie egy jóképű, kedves, udvarias férfit aki leveszi a lábáról és utána a természet megy a maga útján. Nem egy ilyen furcsa kapcsolat ahol nincs fizikai vonzalom a részéről (biztosan nincsen, többször szóbakerült így-úgy az évek alatt meg barátnőinek is mondott ezt azt a külsőmről ami rosszul esett nekem). Arról szól az egész hogy mindenkinek esküvője meg gyereke van és ő a vénlány már mindenki szemében.
Hogyan tudnám észheztéríteni? Szakítsam meg a kapcsolatot? Mondjam meg a teljes az igazságot? Játszam el hogy nem tetszik nekem vagy másba vagyok szerelmes? Mi lenne a jó?
Szerintem egyszerűen vágd a szeme közé, hogy te titokban mindig belé voltás esve, de tudtad, hogy nincs esélyed mert ez nem egyszer tisztázódott és tudod, hogy nem jössz be neki.
Ennél fogva nem szeretnéd, ha elkeseredettsége miatt kihasználná ezt.
Jól érzed, tényleg a ha ló nincs, jó a szamár is esete. Viszont, hogy ezt csinálná egy barátjával... Hát, nálam itt lenne vége a barátságnak, mert hogy valaki így lenézzen/kihasználjon, aki elvileg barátom, azt nem. Zárójelben megjegyzem, hogy én már azt sem tűrtem volna el, hogy másoknak megjegyzéseket tegyen a külsőmre a hátam mögött.
Szóval, én tuti otthagynám, hogy keressen más hülyét, csak mert ő kiborult, hogy nincs senkije. Te hány éves vagy amúgy?
Úgy készültem hogy soha nem fogom bevallani neki az érzéseimet! Se most se a jövőben. Most emiatt jöhetek én a kellemetlen helyzetbe. Ha bevallom akkor jön majd a "becsaptál, elárultad a barátságunkat, hátbatámadtál, biztos miattad mentek tönkre a kapcsolataim". Az összes barátom aki volt már ebben a helyzetben ezt kapta amikor vallomást tett. És én is erre számítok. Nem magamat akarom lejáratni, hanem őt "lerázni".
De az jó lehet ha csak annyit mondok hogy ez részéről csak kapálózás és majd rendbe jön minden, maradjunk barátok!
Felnőni a feladathoz? :D Miben? Hogy egy szép, okos, kedves nőnek legyen muszájból, depresszióból gyereke egy mondjuk ki: selejtes külsejű férfitól amit majd később megbán? Ez kinek lenne jó?
Hát igazatok van, a barátság is kérdéses lehet a részéről! Mindig mondták mások hogyha volt pasija akkor nem is keresett engem, csak ha nem. Ezt elhessegettem eddig, hogy nem úgy van. De most hogy ezt csinálja velem .... olyan mintha kihasználna de elég vicces ezt leírni főleg hogy bele vagyok zúgva maximális szinten már évek óta.
Eljött az időm? De mire? Hogy lefektessem? Nem arra hajtottam soha, ha nagyon akartam volna csak azt akkor egy-egy durva szakítás és érzelmi hullám után megtehettem volna, de eszembe se jutott! Ebből normális kapcsolat meg nem lehet sajnos, ahhoz kémia kell a két ember között! Megbeszéléses alapon meg hazugságok alapján nem lehet jövőt tervezni!
Most mit kell ez a melodráma??? Összejössz vele azt vagy működik, vagy nem. Azért ez nem atomfizika.
Az ember társas lény. A szex is legalább olyan fontos, mint a lélegzés. A gyereknevelés a legjobb móka világon. Szépen haladtok sorba és most egy nagy megfejtés: 5 gyerekkel 20 éves lakáshitellel sincs semmi kőbe vésve. Ha nem működik, még mindig lehet váltani (persze úgy, hogy a gyerekek ne sérüljenek). Tényleg nem értem, mit kell ezen lamentálni...
Nezd, ha most tenyleg csak arrol van szo hogy fel hogy kifut az idobol.. Ez igy marad akkor is ha te "lerazod" ot.
Nem fogja feladni es varni az igazira, hanem kapkodasbol osszejon majd valakivel akit nem is ismer igazan aztan gyorsan hazassag gyerek.. Lehet hogy jol jon ki a vegen de ottvan a kockazat hogy megfogja banni hisz csak ijedteben rohant bele egy kapcsolatba, es az se jo ha ugy jon erre ra ha mar valaki felesege.
Teged ismer legalabb, te is ot.. Tudjatok a masik jo es rossz tulajdonsagait, azt gondolom jobban mukodhetne ez, mint belerohanni egy idegen karjaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!