Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lett belém a legjobb barátom (nő). Hogyan tudnám észheztéríteni?
12 éve vagyunk a legjobb barátok. Én teljesen titokban évek óta szerelmes vagyok belé, ő az igazi, tökéletes nő nekem. Ezt a barátság miatt teljesen titokban tartottam, senki nem vette észre! Megtanultam a barátságot és őt az érzéseim felé helyezni és sikerült is. Soha nem voltam féltékeny, nem tettem keresztbe neki ha pasizott és soha nem éltem vissza azzal ha padlón volt.
Valamiért minden kapcsolata zátonyra futott ... az okokat tudom de nem ide tartozik, nem az ő hibája. Ha túl jó a pasi akkor sajnos a többi nő mindent megtesz hogy elszedje. Mivel ő egy top csaj, ezért ilyen srácokkal, férfiakkal ismerkedett mindig.
Rólam tudni érdemes, hogy ronda, csúnya arcú srácnak tartanak a csajok, nem is nagyon szokott lenni barátnőm. Amióta őt ismerem, 3 évet voltam összesen párkapcsolatban.
Nemrég töltötte a 30-at és kibukott! Már előtte is sírt hogy ennyi éves létére nincs tartós pasija, gyereke. Arra vágyna nagyon ....
Viszont sajnos most valamiféle már minden mindegy alapon kitalálta hogy belémszeretett és jöjjünk össze! Jó vicc .... Sajnos 100% biztos vagyok benne hogy az elkeseredettség, depresszió beszél belőle, már úgy van vele hogy mivel rendes vagyok és tisztességes ezért "jó lesz a szamár is".
Bármennyire is szeretném, nem mehetek bele ebbe a kapcsolatba! Visszaélés lenne, árulás és nem ezt a sorsot szánom neki! Neki meg kell ismernie egy jóképű, kedves, udvarias férfit aki leveszi a lábáról és utána a természet megy a maga útján. Nem egy ilyen furcsa kapcsolat ahol nincs fizikai vonzalom a részéről (biztosan nincsen, többször szóbakerült így-úgy az évek alatt meg barátnőinek is mondott ezt azt a külsőmről ami rosszul esett nekem). Arról szól az egész hogy mindenkinek esküvője meg gyereke van és ő a vénlány már mindenki szemében.
Hogyan tudnám észheztéríteni? Szakítsam meg a kapcsolatot? Mondjam meg a teljes az igazságot? Játszam el hogy nem tetszik nekem vagy másba vagyok szerelmes? Mi lenne a jó?
Kaptam egy nagyon jo privat uzenetet, innen koszonom!
Aludtam a dologra egyet és arra jutottam hogy leulok vele beszelni. Elmondom neki az aggalyaimat, elmondom hogy talan o is sejtette valahol hogy mit jelent nekem es ha tovabbra is ugy gondolja hogy valosak az erzesei akkor probaljuk meg. Nem akarom tulbeszelni a dolgot mint egy erzelgos kislany (ebben is igazatok van) de nem art tisztazni. Ha egyutt lennenk, lenne esetleg gyerekunk is akkor mi lenne ha jonne a szoke herceg feher lovon? Lelepne vele vagy .... ezt nem art tisztazni hogy mirol is szol ez az egesz. Mert kesobb hetvegi apuka vagy csak sp€rm€donor (tiltott szo lehet az oldalon?) nem szeretnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!