Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok, ti mennyire viselitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti mennyire viselitek el a párotoktól, ha más nőkkel flörtöl?

Figyelt kérdés
(Nem feltétlenül a jelenlétetekben.)

2017. aug. 30. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem flörtöl, ahogy én se más pasikkal. Ha flörtölnék velük, a szíve hasadna meg, az tuti, s fordítva is. Bárki bármit mond, nem egészséges a flörtölés, legalábbis, én inkább úgy mondom, egy boldog, kielégítő párkakapcsolatban, a megfelelő személlyel, nincs rá igényed!
2017. aug. 30. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire. Egy-két jópofa megjegyzés, vagy magas labda leütése belefér, de rendszeres flörtölés senkivel sem.
2017. aug. 30. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem szokott mas nokkel flortolni. Lehet proli korokben ez divat, de mifelenk a tobbseg tudja, mit jelent kapcsolatban lenni.
2017. aug. 30. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire. Sem a párom sem én nem szoktam flörtölni sem a jelentlétében,se máskor. Nincs rá okunk. Semennyire nem fér bele,még egy megjegyzés sem,vagy egy magas labda feldobása.
2017. aug. 30. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Aranyos ahogy pár irigy, meg erkölcstelen hogy le tudja pontozni azt, aki tényleg bizalmi kapcsolatban él :)
2017. aug. 30. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Nekem nem jutott ilyen a tudomásomra. Amíg ez így is marad és a flört ártatlan, addig csinálja. Szerintem ez az a dolog, amit nem kell megosztani a másikkal.
2017. aug. 30. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Nekem flörttől függ. Ha kizárólag verbális, szituációs poén vagy egy-egy bók, akkor nem zavar, semmit nem jelent.

Ha fizikai érintés, masszírozgatás vagy chatelgetés is térsul hozzá, azt már nem viselném el, de eddig sose ment el.

2017. aug. 30. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott. Én sem szoktam. Ha valaki elkezd velem flörtölni, akkor azt leállítom.
2017. aug. 30. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Vérmérséklet függő. Mi pont olyan személyiségek vagyunk,akik flört nélkül nem is tudnánk létezni. Attól pontosan tudjuk hol a határ,és lehet jobban kötődünk egymáshoz,mint egy olyan pár,aki a homokba dugja a fejét.
2017. aug. 30. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem flörtöl, valójában észre sem vesz más nőket. Ezt nem én mondom, hanem mindenki. Ugyanígy én is. Hidegen hagy a többi férfi. Nem szoktunk flörtölni, ismerkedni. Beszélünk persze az ellentétes nemű kollégákkal, barátokkal, párom is viccelődik, hülyéskedik, de véletlen se flörtölne egyikünk sem. Nem érzünk rá indíttatást.
2017. aug. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!