Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos, hogy halljátok a párotoktól, hogy "Szeretlek! "?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, kinek mennyire fontos, hogy hallja. Van, akinek elég, hogy együtt van a párjával, és a párja szépen bánik vele, de sosem kényezteti szép szavakkal? Azzal, hogy elmondja, szereti?
Nekem nem oszt, nem szoroz, jólesik persze, de csak egy szó. Nekem az számít, hogyan viselkedik velem, nem pedig az, hogy miket mond.
29/N
2017. máj. 23. 17:42
2/15 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon sokat jelent, mondani és hallani is
2017. máj. 23. 17:43
3/15 anonim válasza:
2. vagyok: 22/N
2017. máj. 23. 17:43
4/15 anonim válasza:
Elég fontos, de csak csínján. Nem jó az sem, ha sokszor van mondva, túl sokszor, akkor az elkoptatja a szó értelmét, hatását veszti.
Sok szó van így a közéletben is, lásd "demokrácia", "mély megdöbbenés", "imádkozunk értetek", "együtt érzünk velük", "elfogadhatatlan" stb.
De jó ezt hallani, de csak akkor, ha úgy hozza a helyzet. És fontos a kölcsönösség!
2017. máj. 23. 17:45
5/15 anonim válasza:
Mi minden nap elmondjuk egymásnak, hogy "szeretlek". Nekem nem fontos, hanem alapdolog.
27/25
2017. máj. 23. 17:50
6/15 anonim válasza:
Én 28 éves nő vagyok. Az életem első fele úgy telt el, hogy nem tudtam ezt mondani és kínos volt hallani is. Az anyukámnak sem mondták, ezért ő sem mondta, csak éreztette. Gimi utolsó évében egy kedves lány mellé ültem, hogy jobban megismerjem. Ő mindig megölelt, megpuszilt és sokszor mondta, hogy szeret. Nagyon fura volt eleinte és kínos, de megváltoztatta a mindennapjaimat. Elkezdtem kimondani a szeretteimnek, a családomnak, barátoknak és most már én is olyan fura lány vagyok mint az egykori padtársam, aki mindig megmondja, hogy szeret valakit, amikor csak felvillan benne az érzés, ezért nyilván a páromnak is sokszor mondom, és ez fontos nekem. És szoktak azzal érvelni, hogy ha sokszor mondják, elértéktelenedik. Én még sosem tapasztaltam, hogy értékét veszítené a szeretet szóbeli kifejezése. Nem olyan, mint az ünnepi teríték, hogy akkor marad meg sokáig, ha csak évente vesszük elő.
2017. máj. 23. 17:53
7/15 anonim válasza:
Nem
2017. máj. 23. 17:59
8/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem, soha nem volt fontos. A viselkedése legyen olyan, hogy abból tutira legyen érezhető.
2017. máj. 23. 18:05
9/15 anonim válasza:
Nekem fontos, mert úgy gondolom, hogy aki valóban szeret, az képes kimondani is. Nem érezzük egyáltalán elcsépeltnek, mert valódi érzések vannak mögötte. A férjemnek is fontos ez a dolog. Egyikünk sem tudna olyannal együtt lenni, aki nem képes kimondani is az érzéseit. Természetesen amellett, hogy érezteti is. Én 31 éves vagyok, a férjem 28. (7 éve együtt)
2017. máj. 23. 18:08
10/15 anonim válasza:
Igen ezt nem fejtettem ki. Szóval nekem elég ha érzem és én is kifejezem többféleképpen mint hogy mondanám neki direkt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!