Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti milyen gyakran halljátok a párotoktól hogy "szeretlek"?
2hónapja vagyunk együtt a párommal.
Én nem vagyok az a romantikus típus, soha nem mondtam még ki hangosan senkinek hogy szeretlek, bàr nekem sem mondták, maximum üzenetben írták.
A mostani barátom viszont minden találkozáskor, csak úgy mondja hogy szeretlek. Mennyire vehető ez ìgy komolyan egy férfi szájából? Csak nekem szokatlan? :D
(Nem kell azzal jönni,hogy örüljek neki, meg ilyenek, örülök,csak kíváncsi vagyok mások tapasztalataira..)
Ha valaki tényleg szereti a párját, akkor az többször is kimondja, és tettekkel is bizonyítja állítását!
2 és fél éve vagyunk együtt és minden nap mondjuk egymásnak. :)
Mindennap babusgatom, becézgetem, cirógatom.
Reggel azzal kezdek! (de akkor hárít, mert még alszik)
Pár hónapja vagyunk együtt mi is és minden nap mondjuk egymásnak többször is. Nekem nagyon hiányozna, ha nem mondanánk, szerintem teljesen komolyan vehető, miért ne lehetne egy férfi szájából komolyan venni. Remélem, te is válaszolsz neki ilyenkor és nem azt, hogy "tudom", mert ezzel elég nagy sebet lehet ejteni.
20/l
Naponta többször is mondjuk egymásnak, ha mást nem, akkor búcsúzáskor, mikor dolgozni megyünk, mindenképpen. Meg elalvás előtt is.
Nekem ez így van rendjén, nem furcsa. Mivel tettekkel is alátámasztja a szavait, így abszolút komolyan veszem :) Csak mert férfi, nem mondhat ilyeneket? Kéremszépen, ne legyünk szexisták :P
Lassan 3,5 eve Minden nap tobbszor is mondja :)
18/L
Akkor valószínűleg csak azért szokatlan, mert még nem találkoztam hozzá hasolóval.
Még mindig nem értem, mire jó ez a lepontozás..
Én mindenkinek zöld kezet nyomtam, köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!