Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sajnáljátok a párotoktól a pénzt?
Ez függ az embertől, a kapcsolat milyenségétől.
Amíg nincs házasság, szerintem ésszerűtlen a másikra ész nélkül szórni a pénzt,mert bármikor szétmehettek.
Az sem mindegy, mióta tart ez a kapcsolat,és mennyire egyoldalú ez a költekezés.
Így látatlanban alap, amíg nincs házasság, felesleges nagyobb összegeket költeni.
Akkor sajnálom tőle, ha kiderül, hogy a pénzen kívül semmi mást nem tekint értéknek, maximum a bazinagy muszklikat.
Anyagias nővel nem lehet hosszútávra tervezni. A pénz előbb-utóbb elfogy.
Semennyire. Közös kasszán vagyunk, az összes pénzem belemegy a közösbe, semmi nem marad csak magamra. Szerencsére egyikünk sem költekezik felelőtlenül, ha mégis van valami idióta ötlete, megbeszéljük egymással, néha kiderül, hogy valóban idiótaság és nem kell pénzt áldozni rá, néha meg sikerül meggyőzni a másikat arról, hogy nem is olyan hülyeség az :)
Még nem vagyunk házasok, kb 1,5 éve élünk együtt, és én vagyok a nő. Mondjuk, nem keresek többet a páromnál, de nála (aki többet keres) is pontosan ugyanez a szitu, mint nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!