Apukák! Ti milyen gyakran halljátok párotoktól az alábbi mondatot?
A gyermek nevelésével kapcsolatos...:
"Ne szólj bele, nem te vagy itthon vele egész nap!"
Én csak arra szoktam felhívni a figyelmét, hogy amikor ő van a gyerekekkel, neki nem kell a háztartással foglalkoznia, ellenben én mosok főzök, takarítok, pakolok, miközben a gyerekkel is foglalkozom.
Ez a nem mindegy.
Egyszer mondtam neki ezt, amikor meg a lanyunk evese a katasztrofanal is rosszabb volt.
Ugyanis nem volt hajlando ulve enni 1,5 evesen egy percig, falatig sem. Jatek kozben sem ohajtot enni, meg akkor sem, hamar kilyukadt a gyomra.
En nem szeretem, ha egy gyermek fel s ala rohangal etkezes kozben. 5 percet csak kibir.. :)
A ferjem minden ilyen helyzetnel inkabb a kezebe nyomott hol egy tejszeletet, hol egy dormit. Ezt pedig ugy, hogy en nem lattam, csak az ures csomagolasok tuntek fel.
Egyszer borult a bili anyosomeknal, es rajottunk anyossal, hogy ezert nem eszik normalis emberi etelt.
Na, akkor mind a ketten vastagon mondtuk a ferjemnek, amit csak gondoltunk.
3 honapig egy gramm edesseg nem volt. Nem erdekelt a hiszti, konyorges. Visszaallt a normal etelre es azota semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!