Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogy viselitek/viselnétek a párotoktól ezeket?
Sziasztok!
A párom állandóan új meló helyet vált,mert elégedetlen az adottal. Mindig a több pénz reményében vált,de semmi pénze nem marad hiába keres többet. Az új helyek miatt én meg idegeskedem,mert folyamatosan azt hallom,hogy mennyi lány van oda érte. Közben magammal elégedetlen vagyok..:(
Ti ezt hogy viselnétek?
28/L
Én már rég kiraktam volna. Egyrészt mert komolytalan, nem tud bánni a pénzzel, és stabil munkahely nélkül se gyerek, se semmi.
Másrészt ne akarjon féltékennyé tenni. Inkább örüljön, hogy bízok benne.
Mindig többet keres, így ez fantasztikusan hangzik, megy a vágyai után, az önmegvalúsítás felé.
Nem látom, hogy ez hol veszélyezteti a kapcsolatodat. Nem jogos a magaddal való elégedetlenségedet a pasidra vetíteni.
65 %-os neked valami komoly problémád van az agyaddal.
Kérdező, rá ne hallgass! A pasid egy igazi felnőtt teszben ragadt tinédzser. Rá én nem alapoznék a helyedben egy egész életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!