Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fáj, hogy nincs parom. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj, hogy nincs parom. Van ertelme az életemnek egyáltalán?

Figyelt kérdés
Napokban randiztam egy kedves nővel. Úgy volt,hogy ma is eljön. Bevallom ő nagyon megfogott és elmondása szerint én is tetszem neki. De ma furcsa volt. Írtam neki. Azt mondta nem tudja mi legyen. Nem tudja mitől fél. 39 éves vagyok ő 35. Fél eve engem elhagytak. Azóta mindig csak valameddig jutok el. Mielőtt azt ír á valaki,hogy mert biztos nem vagyok túl az előzőn annak mondanám,hogy nem érdekel már. Szóval ott tartok,hogy gondolkozik.. de hát ha ilyenen gondolkozni kell.. nem ertem tényleg. Nem tudok aludni mert annyit töprengek mi lehet velem a gond. Csak kis szeretetre vágyom. Ez olyan nagy kérés?
2017. aug. 18. 00:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez nem szeretetnek tűnik, hanem beteges ragaszkodási vágynak (tehát nem szükségleted, hibás gondolkodás), társfüggőségnek.
2017. aug. 18. 11:12
 12/12 anonim ***** válasza:
előző 1 becsapott ember.
2017. aug. 18. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!