Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj, hogy nincs parom. Van ertelme az életemnek egyáltalán?
Igen van értelme az életnek :)
Holnap talán szebben fogod látni a napot
Miért ne gondolkozna ? Én egy hónap gondolkozás után jöttem össze a mostani párommal addig csak voltunk... nem tudom mennyire ismered őt, de elég sok dolog lehet a háttérben ,hogy miért fél DE lehet szimlán nem érezte annyira jól magát és ,ha így van ? Mi van akkor ,akkor ő van neked rendelve
Keso van szoval *akkor nem o van neked rendelve
Fel a fejjel
Ha túl gyors a tempód akkor is el tudod ijeszteni a másikat. Igaz én is a harmadik-negyedik alkalommal vallottam szerelmet a barátnőmnek, de már a randik előtt ismertük egymást, és egy mély barátság is kialakult köztünk. Személyiségébe szerettem bele, ami páratlan.
Te esetedben lehet, hogy attól is félhet a partnered, hogy túl gyors vagy, érezheti azt hogy csak testi vonzalmat érzel iránta és az a rajongásod oka. Nem kell semmit sem elkapkodni
"Fáj, hogy nincs parom. Van ertelme az életemnek egyáltalán?"
jól látod a lényeget. az élet értelme: szeretni és szeretve lenni.
a célok-vágyak-tervek-álmok nem szeretnek téged, ezek szingli önámítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!