Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fáj, hogy nincs parom. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj, hogy nincs parom. Van ertelme az életemnek egyáltalán?

Figyelt kérdés
Napokban randiztam egy kedves nővel. Úgy volt,hogy ma is eljön. Bevallom ő nagyon megfogott és elmondása szerint én is tetszem neki. De ma furcsa volt. Írtam neki. Azt mondta nem tudja mi legyen. Nem tudja mitől fél. 39 éves vagyok ő 35. Fél eve engem elhagytak. Azóta mindig csak valameddig jutok el. Mielőtt azt ír á valaki,hogy mert biztos nem vagyok túl az előzőn annak mondanám,hogy nem érdekel már. Szóval ott tartok,hogy gondolkozik.. de hát ha ilyenen gondolkozni kell.. nem ertem tényleg. Nem tudok aludni mert annyit töprengek mi lehet velem a gond. Csak kis szeretetre vágyom. Ez olyan nagy kérés?
2017. aug. 18. 00:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen van értelme az életnek :)

Holnap talán szebben fogod látni a napot

Miért ne gondolkozna ? Én egy hónap gondolkozás után jöttem össze a mostani párommal addig csak voltunk... nem tudom mennyire ismered őt, de elég sok dolog lehet a háttérben ,hogy miért fél DE lehet szimlán nem érezte annyira jól magát és ,ha így van ? Mi van akkor ,akkor ő van neked rendelve

2017. aug. 18. 00:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Keso van szoval *akkor nem o van neked rendelve

Fel a fejjel

2017. aug. 18. 00:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Annyira tudnám őt szeretni. Benne megláttam amit kerestem. Ráadásul ő akarta jobban az első randit is. Tartottam attól,hogy hasonló kimenetele lesz. Keressem holnap?
2017. aug. 18. 00:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Este írta mondjuk,hogy rossz napja van.
2017. aug. 18. 00:47
 5/12 anonim ***** válasza:
Na látod lehet csak fáradt és pihenni akart . Szerintem keresd ,de ne te keltsd reggel ;) sok sikert
2017. aug. 18. 00:51
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Nincs. Túlnépedlsvan. öld meg magad. Több oxigén marad,
2017. aug. 18. 01:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a "baj" belezúgtam. Hirtelen jött nekem ez most.
2017. aug. 18. 02:14
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha túl gyors a tempód akkor is el tudod ijeszteni a másikat. Igaz én is a harmadik-negyedik alkalommal vallottam szerelmet a barátnőmnek, de már a randik előtt ismertük egymást, és egy mély barátság is kialakult köztünk. Személyiségébe szerettem bele, ami páratlan.

Te esetedben lehet, hogy attól is félhet a partnered, hogy túl gyors vagy, érezheti azt hogy csak testi vonzalmat érzel iránta és az a rajongásod oka. Nem kell semmit sem elkapkodni

2017. aug. 18. 08:08
 9/12 anonim ***** válasza:
veszett ugy, az ilyenen qz ember nem gomdolkodik, erzesre cselekszik, ha racionalis az azt jelenti elbizonytalanodott, nem te kellesz neki, megsporolsz egy ujabb csalodast ha hagyod a fenebe
2017. aug. 18. 08:16
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

"Fáj, hogy nincs parom. Van ertelme az életemnek egyáltalán?"

jól látod a lényeget. az élet értelme: szeretni és szeretve lenni.

a célok-vágyak-tervek-álmok nem szeretnek téged, ezek szingli önámítások.

2017. aug. 18. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!