Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meggondolatlanság lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meggondolatlanság lenne összejönni egy 20 éves fiúval 29 éves nő létemre?

Figyelt kérdés
Régebb óta ismerem,tudtam, hogy én tetszem neki, de persze nem volt akkor még valami férfias. Egy ideje nem láttam, most újra találkoztunk, és valami eszméletlen. Most is sok mindenről tudunk beszélni, érett és közvetlen is. Kinézetre is idősebbnek néz ki. Sok mindent tudunk egymásról, közel áll hozzám. Mostanában többször célzott rá, hogy összejöhetnénk, és már egyre kevésbé van bennem ellenállás, de bennem van, hogy emiatt elítélnek majd minket az emberek.
2017. aug. 13. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kell azzal foglalkozni,hogy elítélnek az emberek, mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Ha csak ennyi az akadálya,hogy félsz az emberek reakciójától,akkor azt mondom, ne foglalkozz velük, megpróbáljátok,aztán vagy működik a dolog vagy nem. Később legalább nem fogsz azon gondolkodni,hogy mi lett volna ha megpróbáljuk,de én elszalasztottam a lehetőséget.
2017. aug. 13. 16:02
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Sose hallgass az itteni tömeggondolkodási hü.lye emberekre. Ha ti úgy érzitek, hogy működne a kapcsolat, vágjatok bele.
2017. aug. 13. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Ezt mondom én is, vágjatok bele! Nincs semmi veszíteni valótok.
2017. aug. 13. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Én az emberek véleményére magasról tennék a te helyedben! Majd megszokják!

Inkább egyéb problémák miatt félnék belevágni vele...

De ha annyira bejönne az illető, nem hagynám annyiban és megpróbálnám vele. Lehet egy hónap lesz, lehet 1 év a kapcsolatotok. Ki tudja. Félre kell tenni az előítéleteket.

2017. aug. 13. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:

abba is érdemes belegondolni, hogy a gyerek elkezd majd felnőni, és lehet 25 évesen nem egy 35 éves nő lesz az akire vágyik.

mellesleg már a 35 éves nőkön kezd meglátszani az idő, nehéz ellenállni egy 20 éves csajnak 25 éves férfiként.

én nem terveznék hosszú időre a helyedben, dugasd meg magad vele addig még működik, de túl sok érzelmet ne táplálj mert 99% hogy ez nem egy hosszútávú történet lesz.

2017. aug. 13. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Elég gáz vagy,29éves nő létedre neked is,mindegy csak f..sz legyen
2017. aug. 17. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!