Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lenne önbizalmad összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne önbizalmad összejönni olyan nővel, aki szépségkirálynő volt?

Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 12:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az önbizalom végett nem. Az eddig itthon megválasztott szépségkirálynők, nekem külsőre nem jönnek be. Lehet, én ízlésem kicsavart, de utcán, tőlük szebb nőket látok.
2017. máj. 15. 12:42
 2/18 anonim ***** válasza:
ha normális nő akkor simán
2017. máj. 15. 12:49
 3/18 anonim ***** válasza:

önbizalmam lenne, de a szépségkirálynők nem az ideáljaim, belsőre nem tudom milyenek, de külsőre nem jönnek be

de persze megfelelő belsővel, talán érdekelne, ha nem úgy fest ahogy a képeken és megfelel a külső is ezáltal...

24F

2017. máj. 15. 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:
1-essel értek egyet. A szépség királynőnek megválasztott csajok nekem általában nem jönnek be valamiért, önbizalom ide vagy oda...
2017. máj. 15. 12:52
 5/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem csak önbizalom kérdése,egyébként jó lenne :)
2017. máj. 15. 12:54
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Ok mind felszines nok szinte. Megcsak a szerelem szele se tudja oket megerinteni. Hiaba van meg mindenem hiaba vagyok enekes. Amiert felfigyelne ram. De ugyis dobna mivel naluk nagyon gyorsan jon es mulik is a szerelem. Ok pillangok... Belejuk van kodolva a hutlenseg.
2017. máj. 15. 12:54
 7/18 anonim ***** válasza:

Az a baj velük, hogy miután szépségversenyen szerepeltek, ugyebár ismertek lettek, tehát voltaképpen "celebek". Emiatt pedig többé már nem ismerkednek civil férfiakkal, hanem ilyen-olyan színészekkel, műsorvezetőkkel, sportolókkal, énekesekkel "kavirnyásznak". A hétköznapi, halandó férfiak esélye ezzel a földbe is lett döngölve, de vélhetően azelőtt sem volt sok esélyük, pusztán a lányok szépsége okán.

Tehát eleve a szépségük is riasztó, de ha ez már közismertséggel is párosul, akkor onnantól nem pálya. Vigyék őket az ilyen Gyurta-Kammerer-Kucsera-Árpaattila stb.-féle szívtiprók.

2017. máj. 15. 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Hanyok a szep noktol en az atlagos noket keresem. De ok is meg a szep kategoriaba sorolhatoak.
2017. máj. 15. 12:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Annyira beteges szerintem ahogy skálázzátok itt egymàst a szêpség mindenkiben màshol található valakinek 23°om valakinél 278° rádiuszrol nem celsius
2017. máj. 15. 12:59
 10/18 anonim ***** válasza:
Nincs szebb ember csak màs teruleteken mutatkozik meg
2017. máj. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!