Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lenne önbizalmad összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne önbizalmad összejönni olyan nővel, aki szépségkirálynő volt?

Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Önbizalmam lenne, de nincs szükségem egy feltünési viszketegségben szenvedő társra...
2017. máj. 15. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:
A nálunk megválasztottak közül egyik sem olyan szép, hogy az ember ne merjen kezdeni velük, vagyis nem a külsejük miatt nem kezdene velük az ember, hanem kinek kel az a világ amikben ők mozognak. Ha meg nem tudom róla, hogy szépségkirálynő volt, szerintem észre se lehetne venni. Legalább is egyre nem emlékszem aki annyira kirívó lenne szépségben, sőt pl Horváth Éva a régiek közük, kifejezetten csúnya szerintem, anno Kapolcs Zsóka, mint egy átoperált férfi. Nem jut eszembe a neve, de aki a Kulcsár Edina után lett azon a versenyen vicc, na ő is az aki inkább csúnyácska, mint szép. Tuti azért jelentkezik az ilyen versenyekre, mert amúgy a kutya nem venné észre.
2017. máj. 15. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
naná, csak lazának kell lenni és nem szabad erőltetni. Ha nem is lesz hosszú jövője, legalább volt néhány jó hónapod.
2017. máj. 15. 14:13
 14/18 anonim ***** válasza:
30%
Önbizalom nem a szépségkirálynőhöz kell, hanem pont a bányarémhez. Bízni magadban annyira, hogy egy rusnya, büdös, fogatlan, dagadt öregasszonyt is képes vagy megdugni, hogy fel fogod tudni állítami.. na EZ az önbizalom xDD
2017. máj. 15. 14:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ér annyit egy szépségkirálynő, amennyi probléka van vele. Az "átlagos" lányok között is van bőven gyönyörű és valószínűleg egészségesebb egójú és lelkületű.
2017. máj. 15. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, személyiségre is szimpatikus, akkor természetesen részemről nem lenne kizáró ok. Mondjuk általában nem tetszenek a szépségkirálynők, nagyon nem az én ízlésemnek megfelelően választják őket.

Közösségi oldalon az ismerőseim közül egyikkel-másikkal sokkal szívesebben összejönnék, mint a legtöbb hazai szépségkirálynővel. Mondjuk Kulcsár Edina nem rossz.

2017. máj. 15. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Lenne, persze. Én is jő pasi vagyok.
2017. máj. 15. 16:30
 18/18 anonim válasza:
Egyik exem szépségkirálynő volt, és azt kell, hogy mondjam mindent szempontból rendben volt. Intelligencia, kedvesség, szerénység külső+belső is. A versenyre nagyon keményen gyúrnak stb. de utána azért engednek a gyeplőn. Én utólag tudtam meg, hogy ő az volt (Nem ismertem fel, mert nem érdekelnek ilyen műsorok). Tehát aki mindenféle sztereotípiával kezdi itt az igét, az bocsássatok meg, de hülyeségeket beszél szerintem. És igen, lenne önbizalmam, de fontosabb, hogy te mennyi önbizalmat tudsz neki adni.
2017. máj. 16. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!