Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolatlanság lenne összejönni egy 20 éves fiúval 29 éves nő létemre?
29 éves nő létedre eléggé gyermeteg felfogásod van, ha a saját magánügyedben, ami senkire se tartozik, nem tudsz egyedül dönteni és késztetést éreztél arra, hogy ide kiírj egy kérdést ezzel kapcsolatban.
Saját véleményem az, hogy igen gáz majdnem 30 évesen egy tíz évvel fiatalabb sráccal kezdened.
És mégis mit akarsz vele csinálni? Mert ő még teljesen más élet és értelmi színvonalon van.
Pl. te dolgozol, ő meg lehet, hogy még tanul.
Hat nem tudom, de nekem 22 eves noket nem kene egy 20 eves srac , ahogy egy velem egykoru sem.
Persze a te dontesed, de nem hiszem, hogy jol jarnal.
Kedves első válaszíró
A lány feltételezem azért tette ki ezt a kérdést hogy kiderüljön az emberek mennyire ítélnék őt el ?
Itt kiderül hogy megoszlanak a vélemények és én véleményem szerint így első hallomásra igen furcsán hangzik de hogyha passzolnak egymás mellett és megvannak akkor működhet is a dolog 21 éves létemre én is kavartam 27 éves lánnyal, semmi rossz nincs ebben. Csak érzelmileg kell érettnek lenni.
Normálisat??? :D :O
Egy 9 évvel fiatalabb sráctól? :D
Köszi, hogy megnevettettél. :D
Miért nem a korosztályodból vagy tőled idősebbekből válogatsz?
Vagy nekik valamilyen módon nem kellesz? Na, ezen inkább jobb lenne elgondolkodnod.
Kedves 6-os válaszoló!
Az azért már elvárható lenne egy majdnem 30 éves embertől, aki elméletben agyilag is érett, hogy saját maga döntsön a saját magánéletével kapcsolatban, plusz tudja azt, hogy nem kéne mások véleményével, hozzászólásával foglalkoznia ilyen esetben. Hisz az ő élete, kinek mi köze hozzá?
Egy 29 éves ember ne viselkedjen már úgy, mint 10 évvel fiatalabb társai, akiknek szükséges még a közönségtől jövő önmegerősítés.
Ismerkedtem egy nővel, 30 éves volt.
Alakultak is a dolgok szépen, egyre személyesebb témákról beszélgettünk, mikor előkerültek az ex-ek is.
Sokat beszélt nekem a korábbi barátjáról ezek után, hol szidta, hol pedig dicsérte. Engem különösebben nem érdekelt, úgy voltam vele hadd beszélje ki magából.
Na és itt jön a csavar, az exe 19 volt mikor megismerte, összejöttek 1,5 évig együtt voltak.
Bennem akkor egy világ omlott össze, mert olyan dolgokat magyarázott róla hogy a "lelki társa" volt, meg hogy "ő volt az egyetlen akivel eddig működött a szex"
Teljesen abban voltam hogy egy érett 30+ pasiról van szó, még ki nem derült az igazság :D
Onnantól kezdve szépen leépítettem vele mindent, egy percig se tudtam komolyan venni egy ilyen nőt, aki egy gyerekkel volt együtt, ráadásul még néha ajnározta is előttem.
Lehet ezért kövezni engem, de leszarom. Működhet a korkülönbség, csak nem így.
Utólag mesélték nekem kikkel csalta még együtt voltak, meg mutattak képet a srácról, egy ilyen kis feszítős hülye gyerekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!