Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar összejönni velem?
Van egy fiú, akivel idestova 3 éve beszélgetek Facen. Nem akar velem találkozni, de elvileg szeret. És én is őt. Igen, tudom, ez csak az internet, de ennyi idősen eltudom dönteni, ki iránt mit érzek. Olyan okokat hoz fel, hogy nem lenne rám ideje, fél, hogy rossz lenne, illetve hogy elrontana engem. Már gondoltam mindenre, barátnője tuti nincs. Szerintetek mi a gikszer? Egyszerűen ennyire félős?
18/l
Jó naív vagy kislány. Egy profi hazudozó még a csillagokat is lehazudja neked úgy hogy észre se veszed!
Ha akart volna valamit már rég taliztatok volna.
Az első válaszolóval egyetértek. 3 év rettentő sok idő. Találkoztam olyan fiúval, aki virtuálisan nem volt szimpatikus, de élőben azzá vállt és fordítva is. Ha évek óta ugyancsak kifogásokat keres, akkor vedd úgy, hogy csak időtöltés vagy neki, illetve ha szeret akkor is csak haverként.Én 9 hónapot vesztegettem élő kapcsolatban és megbántam.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!