Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni a kiszemelt férfival, akibe halálosan szerelmes vagyok?
" Olyan fèlènk vagyok,hogy mèg rà se merek mosolyogni,nehogy èszrevegye hogy szeretem."
Hát így sehogy. Ne félj már tőle te lány. Ő is ugyanolyan büdöset xarik mint te. Ezzel csak azt akarom kifejezni,hogy egy embrer a sok közül ,semmi okod félni tőle :D
#8 Ez mondjuk nem biztos, hogy jó ötlet. Én alapból elutasítom manapság már, ha egy lány barátkozni akar. Korábban ha én akartam volna tőlük valamit és túl kedves voltam, jött a barát zóna. Most már ha látom, hogy így közeledne valaki, full közönyös vagyok. (bár van párom jelenleg, így ez is kizáró ok lenne, de ettől függetlenül is így tennék)
Barátkozásra tehát nem lennék nyitott. Ha nem közölné velem egyértelműen a szándékát, nem foglalkoznék vele. Pár évnyi tapasztalat mondatja ezt. Azt hiszem ha nem is mindannyian, de páran vagyunk még így, akik a híres-neves barátzónában landoltunk párszor már. Ezt abszolút jó szándékkal írom! Legyél közvetlen és félreérthetetlen! Nem kell az orrára kötni, hogy odáig vagy, de a szándékod legyen egyértelmű, nem elkendőzött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!