Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki minden kiszemelt pasival elhiteti, hogy fontos neki, majd miután a pasi bízik (és szerelmes lesz), a lány elhajítja és továbbáll?
összeismerkedtem egy lánnyal három hónapja, nagyon sokat beszélgetünk, és bizalmat ébreszt bennem, hogy érdemes megbíznom benne, hogy fontos vagyok neki és azt hiszem bele is zúgtam. kb két hete azonban kicsit megváltozott. véletlenül megismertem az exbarátját is, és ezt elmondtam neki teljes bizalommal. azóta kicsit fura, kevésbé beszél, folyton veszekedik velem és már érzem, hogy nem akar tőlem semmit.
csak a véleményetek érdekelne, hogy ti az ilyen lányokról mit gondoltok?
mit tennétek egy ilyen lánnyal? szó nélkül csendben lelépnétek vagy egy utolsót veszekednétek vele mindent az orra alá dörgölve?
mond meg neki, hogy ezért ap okolra fogsz jutni, és égni fogsz a tűzben te hülye kis rib@nc! isten veled amugy :)
nem kell vitázni nagyon....
Ugyanez volt nálam is. Velem 2 hónapot bírt, majd 1 hét múlva összejött egy másik palival, mert neki komoly kapcsolat kell... Neki is volt már vagy 10 kapcsolata és mind pár hónapig tartott maximum.
Így jár, aki görcsösen keresi a szerelmet, mert az ugye nem jön egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!