Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki minden kiszemelt pasival elhiteti, hogy fontos neki, majd miután a pasi bízik (és szerelmes lesz), a lány elhajítja és továbbáll?

Figyelt kérdés

összeismerkedtem egy lánnyal három hónapja, nagyon sokat beszélgetünk, és bizalmat ébreszt bennem, hogy érdemes megbíznom benne, hogy fontos vagyok neki és azt hiszem bele is zúgtam. kb két hete azonban kicsit megváltozott. véletlenül megismertem az exbarátját is, és ezt elmondtam neki teljes bizalommal. azóta kicsit fura, kevésbé beszél, folyton veszekedik velem és már érzem, hogy nem akar tőlem semmit.

csak a véleményetek érdekelne, hogy ti az ilyen lányokról mit gondoltok?

mit tennétek egy ilyen lánnyal? szó nélkül csendben lelépnétek vagy egy utolsót veszekednétek vele mindent az orra alá dörgölve?

2012. júl. 11. 12:51
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Sztem mond neki h neked így már nem jó.Szakítasz vele!

Azokat a dolgokat nem kell feltétlenül elmondanod neki amiket meg tudtál róla. Viszont az is lehet h annyira szégyelli előtted a csaj magát h ilyen dolgokat megtudtál róla, és nem akarta mert ténylegesen megszeretett . Lehet h hülyeség! De talán az lenne a legjobb ha megkérdeznéd tőle, lehet h hazudik , akkor azt látni fogod rajta.

2013. jan. 30. 21:04
 32/38 anonim ***** válasza:
Sok ilyen lány van, akadtam már össze ilyennel én is. Mikor megérzi, hogy belézúgtál koccol. Ez azért lehet, mert még nem akar komoly kapcsolatot. Vagy csak szimplán szereti hülyíteni az embereket, de rohadtul utálom az ilyen csajokat, akkor inkább mondaná meg az elején, hogy nem akar komoly kapcsolatot és akkor úgy állok hozzá.
2013. febr. 7. 13:41
 33/38 anonim ***** válasza:
Véleményem az, hogy rib@ncokkal nem kell és nem is szabad foglalkozni! Tovább kell állni.
2013. febr. 23. 16:32
 34/38 anonim ***** válasza:
Kegyetlen játékok (Cruel intentions)
2013. febr. 23. 16:43
 35/38 anonim ***** válasza:
Elnézést, de honnan tudjuk, miért csinálta? Nem ismerjük az emberek belső vívódásait. Evégett én nem gondolok semmit.
2013. ápr. 30. 10:40
 36/38 anonim ***** válasza:
Ősrégi a kérdésed... Azóta mi történt? Szakítottál? Ő szakított?
2013. ápr. 30. 10:47
 37/38 anonim ***** válasza:
Jó, az ilyen biztos hogy egy férfinek sem esne jól, de aztán ez a nő, aki tényleg akarna egyszer valamit hosszabb távon egy férfivel, lehet hogy majd pont ő fogja átverni a nőt, nem törvényszerű dolog, de simán előfordulhat hogy néha vissza nyal a fagyi :)...... másfelől meg férfiak között is sok ilyen van, sőt, tehát igazából nem olyan kivételes dolog ez amúgy sem.
2013. ápr. 30. 10:52
 38/38 anonim ***** válasza:
mi a véleményem?? nem tudok úgy mondani,hogy én is pont ilyen vagyok sajna,csak annyit,hogy nem tehet róla,hogy ha már 'megszerezte' akkor valamiért már nem érez olyat,hogy látni akarja,stb. sz*r érzés,nekem elhiheted.
2013. júl. 5. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!