Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok valakibe, de csalódtam benne. Azóta arra vágyom, hogy összejöjjek valakivel, akinek tényleg fontos vagyok. Találkoztam is egy fiúval? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval, kb egy éve, azóta összebarátkoztunk. Össze akar velem jönni. Az a helyzet, hogy én is. Nagyon kedvelem. És tényleg oda figyel rám.
Viszont nem akarom, hogy azt higgye, hogy csak azért jövök össze vele, mert el akarom felejteni a szerelmemet.
Részben igaz lenne, mert tényleg elszeretném felejteni. Viszont nem kihasználni akarom. Mert nem csak arra kellene, hogy elfelejtsem az előzőt. Hanem, hogy boldog legyek vele.
Szerintetek mit csináljak? ,,Bűn" lenne összejönni vele?
2012. ápr. 3. 20:59
1/2 anonim válasza:
lefekszel velem már is elfelejtesz mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!