Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki minden kiszemelt pasival elhiteti, hogy fontos neki, majd miután a pasi bízik (és szerelmes lesz), a lány elhajítja és továbbáll?

Figyelt kérdés

összeismerkedtem egy lánnyal három hónapja, nagyon sokat beszélgetünk, és bizalmat ébreszt bennem, hogy érdemes megbíznom benne, hogy fontos vagyok neki és azt hiszem bele is zúgtam. kb két hete azonban kicsit megváltozott. véletlenül megismertem az exbarátját is, és ezt elmondtam neki teljes bizalommal. azóta kicsit fura, kevésbé beszél, folyton veszekedik velem és már érzem, hogy nem akar tőlem semmit.

csak a véleményetek érdekelne, hogy ti az ilyen lányokról mit gondoltok?

mit tennétek egy ilyen lánnyal? szó nélkül csendben lelépnétek vagy egy utolsót veszekednétek vele mindent az orra alá dörgölve?

2012. júl. 11. 12:51
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

de mindenért engem hibáztat, ha veszekedünk és úgy érzi, hogy vesztésre áll, fogja magát és elmegy itthonról. ha meg úgy jön ki a vita, hogy nyerésre áll, akkor nyeregben érzi magát és akkor meg azért néz le..

a barátnőinek meg ilyeneket terjeszt, hogy én hisztizek és rám szokta vágni az ajtót, hogy forrjak magamban.. pedig ez pont fordítva van.. ő hisztizik, ő csinál úgy mint egy pólyás baba akinek elvették a cumiját..

2012. júl. 11. 13:08
 12/38 anonim ***** válasza:
Szard le h mit dumál, egyszerűen mond meg neki h kussoljon, nem érdekel a rinyálása.. ;)
2012. júl. 11. 13:14
 13/38 A kérdező kommentje:
vagy talán az lenne a jobb, ha hirtelen dobnám a francba.. tudja csak meg milyen..
2012. júl. 11. 13:51
 14/38 A kérdező kommentje:
bár ez nekem fájna, mert szerelmes vagyok belé..
2012. júl. 11. 13:55
 15/38 anonim ***** válasza:
Az túl gyanús lenne, nem kell szakítani csak meg kell nevelni, keményen és érthetően közöld vele h miért nem jó amit csinál. Talán észheztér.
2012. júl. 11. 14:39
 16/38 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz azon, hogy mindenért téged hibáztat. Ez már csak ilyen tipikus női szokás...

Egyébként nekem is volt hasonlóban részem, hiába jöttünk ki jól, hiába törődtem vele.. összeszedett valaki mást aki aztán jól át is b*szta... megérdemelte. legalább az ilyen kérdéseknél megnyugodok, hogy nem én vagyok az egyetlen aki így járt :)

2012. júl. 11. 14:57
 17/38 A kérdező kommentje:
még annyit hozzáfűznék, hogy ez a lány szeret mindenkivel jó kapcsolatot ápolni. sokan szeretik, sokan kedvelik, nagyon sok emberrel beszélget, de csak mert felületesen ismerik, kiemelem FELÜLETESEN. tehát alapból kedves, jól szituált, illedelmes és intelligens, viszont a volt barátja véleménye és az enyém teljesen megegyezik. ha szétválunk, akkor hiszem hogy ezt fogja terjeszteni mindenkinek, hogy én voltam a hibás, én voltam a szemét a kapcsolatunkban. az előző pasijáról is ezt terjesztette, nekem is.
2012. júl. 12. 00:02
 18/38 anonim ***** válasza:
tökéletesen leírtad az én barátnőmet :D igaz (már) csak barátok vagyunk, de a mai napig ha esetleg szóvá merek tenni valamit (vagy elég ha csak félreért valamit), akkor kivétel nélkül minden esetben sértődik, meg engem hoz ki hibásnak.
2012. júl. 12. 00:13
 19/38 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom, hogy nem ez a helyes módja annak, hogy ha valakit ott akar hagyni egy lány, akkor hetekig ámít, reménykedtet, aztán amikor már a fiú úgy gondolja, hogy ezzel a lánnyal tényleg kezd minden sínen lenni, mert a problémákat is meg lehet vele beszélni, egyszer csak már új pasi van a lány szeme előtt..
2012. júl. 12. 10:02
 20/38 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálam is. Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel. De bosszantó is egyben, hogy rengeteg ilyen lány van...
2012. júl. 12. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!