Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki minden kiszemelt pasival elhiteti, hogy fontos neki, majd miután a pasi bízik (és szerelmes lesz), a lány elhajítja és továbbáll?

Figyelt kérdés

összeismerkedtem egy lánnyal három hónapja, nagyon sokat beszélgetünk, és bizalmat ébreszt bennem, hogy érdemes megbíznom benne, hogy fontos vagyok neki és azt hiszem bele is zúgtam. kb két hete azonban kicsit megváltozott. véletlenül megismertem az exbarátját is, és ezt elmondtam neki teljes bizalommal. azóta kicsit fura, kevésbé beszél, folyton veszekedik velem és már érzem, hogy nem akar tőlem semmit.

csak a véleményetek érdekelne, hogy ti az ilyen lányokról mit gondoltok?

mit tennétek egy ilyen lánnyal? szó nélkül csendben lelépnétek vagy egy utolsót veszekednétek vele mindent az orra alá dörgölve?

2012. júl. 11. 12:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele, mondd el milyen gyerekes ez a viselkedés. Ha megint hisztizik szakíts vele. Jobban jársz ha te dobod.
2012. júl. 14. 16:12
 22/38 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem itt nem te vagy a lényeg, hanem ő. vagyis azért csinálja ezt veled, mert esetleg vele is ezt csinálták régebben... még az se biztos, hogy a pasija, lehet, hogy annak idején az apja hagyta ott így az anyját, és ezt játssza el, vagy ha úgy tetszik, "bosszulja meg" újra és újra, csak fordított felállásban. tény hogy nem szp tőle, de ha ebbe belegondolsz, talán egyszerűbb őt otthagyni. mindenesetre én a te helyedben hagynám őt menni. 19L
2012. júl. 14. 16:18
 23/38 anonim ***** válasza:
Mért a pasik nem ezt csinálják?? Akinek nem inge...
2012. aug. 17. 16:21
 24/38 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a helyzet, csak nemek megfordítva.. de már lezártam.
2012. aug. 17. 16:42
 25/38 anonim ***** válasza:
Elegge igazsagtalan lenne barmit is mondani itt erre a lanyra, hiszen csak a te verziodat ismerjuk es mivel te haragszol, ezert egyertelmuen negativ fenyben tunteted fel. A valosag altalaban ennel sokkal arnyaltabb altalaban, olyat meg soha eletemben nem lattam, hogy mindenert csak az egyik fel lenne hibas. Lehet, hogy ennek a lanynak valami melyebb lelki problemaja van, ami miatt fel egy komoly kapcsolattol, a kotodestol. Hiszen gondolj bele, valoszinuleg neki sem jo ez, en arra tippelek, hogy o magaban sem, masokban sem bizik. Szoval en nem mondanek ra semmit az alapjan, hogy te milyennek allitod be, mert az o verziojat nem ismerem...
2012. aug. 17. 16:57
 26/38 A kérdező kommentje:

helló

sajnos túl kell élni.. úgy érzem kezdek már kilábalni a gödörből.. idő kérdése, mindent megold.. nagyon rosszak voltak azok a hónapok így visszagondolva, teljesen más ember voltam akkor, ez a lány engem meg akart változtatni a saját elvárásainak megfelelően.

minden pasival eljátssza ezt, MEG AKARJA VÁLTOZTATNI. de kérdezem miért??? miért gondolja úgy, hogy az emberek teljes mértékben alkalmazkodjanak hozzá, miközben ő senkihez nem képes alkalmazkodni.

2012. aug. 17. 17:29
 27/38 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy így akar "bosszút állni".
2012. dec. 28. 17:17
 28/38 anonim ***** válasza:
lol. egyszerűen nincs új a nap alatt! sajnos volt szerencsém ilyen csajjal. igaz 2 hónapig tartott az "ismerettség". na de a lényeg! kár az ilyenekkel foglalkozni. én megpróbáltam az orra alá dörgölni, hogy nem viselkedik korrekten, de még én kaptam a leba*szást! szó nélkül, sz*arva a csajra, le kell lépni!25F
2012. dec. 28. 17:30
 29/38 anonim ***** válasza:
Lépj le egy szó nélkül.
2012. dec. 28. 18:01
 30/38 anonim ***** válasza:
és az olyan palikról?:DDD
2012. dec. 28. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!