Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ki fognak minket kezdeni a munkahelyen?
Szerintem ha már pletykálni kezdtek,akkor bizony javában megy a sz..rkeverés a hátad mögött.Azért,mert unatkoznak,mert irigyek,vagy mindkettő.Igazából nem kell foglalkozni velük,ez legyen a legnagyobb örömük,ha már nincs saját életük!Mindenhol ez megy.Tudod,savanyú a szőlő.Gyarló emberek szeretnek más életében vájkálni.
Egyébként ha bejöttök egymásnak,és az illető komolyan gondolja,úgyis lépni fog valamit.Addig meg kár ezen rágódni,akinek kellesz,az tesz érted.Persze te is bátoríthatod néhány gesztussal,de én úgy gondolom,ebben a helyzetben neki illene kezdeményezni,ha akar valamit tőled.Pletyka meg rosszindulat pedig mindig lesz,nem kell törődni vele!Az a lényeg,hogy boldog légy.
#4 pedig ez normális. mi más témánk lenne embereknek, mint egymás? :) amíg ez nem párosul rosszindulattal és ártással addig ez ilyen. a barátaid, a szüleid, exeid mindenki beszél rólad. a munkatársaid is
igazából van az mondás, hogy kibeszélnek a hátam mögött. és ez valami nagyon bugyuta dolog. mert valahogy azt sugallja, hogy baj van azzal, ha beszélnek rólunk. de nem ez a baj még egyszer, hanem a rosszindulat és az ha valaki tényleg keresztbe tesz.
Ha visszamesz kezd el meselni h :
Hallotatok h szeretoje van a fonoknek? Hat kivancsi lennek ki az? Na hallottatok valamit amig tappenzem voltam ?
Tuti nem gondolnak rad ha jol adodd elo :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!