Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ki fognak minket kezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ki fognak minket kezdeni a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Van a főnököm, és vagyok én, kölcsönösen tetszünk egymásnak, de soha nem történik semmi. Az én viselkedésemből meg nézésemből és az övéből is lehet látni, de az enyémből jobban. Ő idősebb nálam 10 évvel. Nem dolgozom már egy ideje, mert táppénzen vagyok. Erről senki nem tud, hogy mit érzek, és azt hittem, hogy a pasi sem sejti. A munkatársainktól hallom a pletykát, hogy állítólag van köztünk valami, és hogy mondjam meg, mi. De hiszen nincs is semmi. Egyébként ez a munkahely tiszta óvoda, ha van valami, akkor az mire eljut a tizedik emberhez, kikerekedett népmese lesz. Kevés nő dolgozik itt és sok férfi, és szeretik megalázó helyzetbe hozni az embereket. Tőlem nem tudhatta meg senki, hogy beszélünk. Csak tőle, de valahogy nem nézem ki belőle, hogy ezen szórakozna.
2017. aug. 12. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne agyalj ezen. Nyilván gondolkodnak ilyenekről, nincs ezzel gond. Simán ne válaszolj ilyen kérdésekre. De amúgy ne sértődj meg ugyanúgy legyen normális a viszonyod a kérdezővel. Vess fel másik témát. Hogy lássa, hogy erről nem akarsz beszélni.
2017. aug. 12. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha már pletykálni kezdtek,akkor bizony javában megy a sz..rkeverés a hátad mögött.Azért,mert unatkoznak,mert irigyek,vagy mindkettő.Igazából nem kell foglalkozni velük,ez legyen a legnagyobb örömük,ha már nincs saját életük!Mindenhol ez megy.Tudod,savanyú a szőlő.Gyarló emberek szeretnek más életében vájkálni.

Egyébként ha bejöttök egymásnak,és az illető komolyan gondolja,úgyis lépni fog valamit.Addig meg kár ezen rágódni,akinek kellesz,az tesz érted.Persze te is bátoríthatod néhány gesztussal,de én úgy gondolom,ebben a helyzetben neki illene kezdeményezni,ha akar valamit tőled.Pletyka meg rosszindulat pedig mindig lesz,nem kell törődni vele!Az a lényeg,hogy boldog légy.

2017. aug. 12. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Még egy vagyok. Ha azt hiszik van köztetek valami akkor sincs semmi. Csak akkor állj neki védekezni vagy konfliktust kezelni, ha valami tényleg olyan van, ami árt neked. Ez, hogy mások mit gondolnak még nem árt önmagában.
2017. aug. 12. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem ez az egész nagyon kellemetlen... Én nem szeretnék téma lenni, és azt sem akarom, hogy a pasinak ciki legyen...
2017. aug. 12. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudod a vicc az, hogy miden munkahely ilyen, főleg, ahol nők dolgoznak.
2017. aug. 12. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 pedig ez normális. mi más témánk lenne embereknek, mint egymás? :) amíg ez nem párosul rosszindulattal és ártással addig ez ilyen. a barátaid, a szüleid, exeid mindenki beszél rólad. a munkatársaid is

igazából van az mondás, hogy kibeszélnek a hátam mögött. és ez valami nagyon bugyuta dolog. mert valahogy azt sugallja, hogy baj van azzal, ha beszélnek rólunk. de nem ez a baj még egyszer, hanem a rosszindulat és az ha valaki tényleg keresztbe tesz.

2017. aug. 12. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha visszamesz kezd el meselni h :

Hallotatok h szeretoje van a fonoknek? Hat kivancsi lennek ki az? Na hallottatok valamit amig tappenzem voltam ?

Tuti nem gondolnak rad ha jol adodd elo :-)

2017. aug. 12. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!