Mikor kell elkezdeni a bölcsi intézését? Mivel kell kezdeni? Munkahelyen vagy bölcsibe kell szólni elöbb?
Figyelt kérdés
2012.07.29.született a lányom. Elvileg akkor idén nyáron jár le a gyedem ugye?2014. jan. 6. 18:08
1/3 anonim válasza:
nekem is akkor született a fiam,felhívtam tavaly nyáron azt a bölcsit ahova vinni szeretném,akkor ugye 1 éves volt,és a vezető behívott,hogy tegyem fel idén januárra várólistára,mert így biztos felveszik mikor 2 éves lesz.szóval nálunk előtte egy évvel kell szólni,szerintem minél előbb menj be a bölcsidbe és beszélj a vezetővel.
2/3 anonim válasza:
Nálunk áprilisban van beíratás és nincs olyan,h várólista,nem számít ki íratja be előbb.Az önkormányzat dönti el a felvételt és nem érkezési sorrendben,hanem egyéb kikötések alapján.Tehát nem a bölcsőde vezetője dönti el...És ez így lenne normális mindenhol.
3/3 anonim válasza:
Nálunk (13. kerület) nincsen várólista...elvileg, én is még csak most kezdtem el intézni.
Végülis arra jutottam, hogy kiválasztottam a bölcsit, hogy melyikbe adom be a jelentkezést, ezt az önkormányzatnál kell intézni. Viszont a munkáltatótól kell a jelentkezéshez szándéknyilatkozat, hogy visszavesznek és mikortól. Úgyhogy a munkahelyet kell elintéznem először, kiszámolják a szabit, stb, kapok róla értesítést, ezt muszáj megvárnom a jelentkezési lap leadásához és csatolni. Itt állítólag 1-1,5 hónapon belül fel is veszik a gyerkőcöt, ha esetleg mégsem lenne ott hely, akkor ajánlanak másikat, mert az elhelyezést garantálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!