Mit szólnátok, ha egy megalázó munkahelyen kellene még ÉVEKIG sínylődnötök míg pszichiátriai kezeléssel olyan szintre gyógyuljatok, hogy el tudjatok kezdeni másik, jobb állást keresni?
persze addigra már lennétek vagy 30 évesek (most 26 vagoyk), és akkor meg már az lenne a baj?
2016-ban egyetlen reális célom maradt:
tönkremenni
én alapból depressziós vagyok. erre van hajlamom :(
másnak meg az alkoholizmusra pl...persze az nem annyira megsemmisitő, mint ez.
van egy csomo alkesz ismerősöm, akik nagyon jól keresnek és sikeresek.
Én nekem azért jutott ilyen rossz munkahely, mert depressziós vagyok, és nem tudok haladni az életemmel, csupa rossz ér/ért és nincs miért becsüljem magam, vagy amiért tudnám az meg nem nagy szám.
másfél évet jártam...de felfogod a kérdést? :D
igy is ugy is szenvedés lesz az életem, mert itt kell kinlódnom mert amig nem vagyok jol, addig nem fognak felvenni más munkahelyre
de hogyan tegyek ellene bármit ha nem BIROK BAZZZZZZ?
egy lebénultnak se mondogassad, hogy eddzen és akkor majd jó lesz...mert nem képes erre!
ha állást keresnék, mi lenne? SEHOVA SE vennének fel, mert mindenhol látnák hogy nem vagyok rendben...ugyhogy a próbálkozás nem segit.
"egy lebénultnak se mondogassad, hogy eddzen és akkor majd jó lesz...mert nem képes erre!"
Egyéb kifogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!