Mit szólnátok, ha egy megalázó munkahelyen kellene még ÉVEKIG sínylődnötök míg pszichiátriai kezeléssel olyan szintre gyógyuljatok, hogy el tudjatok kezdeni másik, jobb állást keresni?
Figyelt kérdés
persze addigra már lennétek vagy 30 évesek (most 26 vagoyk), és akkor meg már az lenne a baj?
2016-ban egyetlen reális célom maradt:
tönkremenni
2016. jan. 4. 12:50
11/15 A kérdező kommentje:
lábuk nincsen kigyurva...de látom arra mentél, hogy kiforgasd a szavam
2016. jan. 4. 13:44
12/15 anonim válasza:
Nekem rémlik valami évekkel korábbról, amikor még egyetemista voltál és ott valami bizarr nőkhöz való hozzáállásról számoltál be, illetve az egyetemmel is bajok voltak, emellett szinte az összes válaszolónak is nekimentél.
Ott nem írtam, hogy inkább valamilyen személyiségzavarod van? A depresszió és egyéb problémáid pedig annak a következményei.
13/15 A kérdező kommentje:
szerintem a rossz külső a gyökere mindennek
2016. jan. 4. 14:03
14/15 anonim válasza:
Hogyne, az összes nagy cég managementjében csupa fürdőgatya és fehérnemű modell ül...
És pl. Soros Gyuri bácsi vagy Demján Sándor is szexipari munkások voltak, mielőtt váltottak és bizniszelni kezdtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!